Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Може целата колумна? или линк?

Може целата колумна? или линк?
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/23064770
Коментарот беше од некој читател, немора да е точен.
Не сум толку запознаен со Јунајтед и Глејзери, но коментарот беше на англичанец ваљда повеќе знае од мене.
--- надополнето: 1 јули 2013 во 23:46 ---
П.С што е ова бе со Луиз?
Новинариве уште планираат да се дрогаат?
Пред тоа во Барселона го преселија,сега во Баерн.
Луиз е роден лидер, очекувам да биде нареден капитен кај нас под закрила на Мурињо.

Да погодам. Никој не го гледаше документарецот.

http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/23064770
Коментарот беше од некој читател, немора да е точен.
Не сум толку запознаен со Јунајтед и Глејзери, но коментарот беше на англичанец ваљда повеќе знае од мене.
--- надополнето: 1 јули 2013 во 23:46 ---
П.С што е ова бе со Луиз?
Новинариве уште планираат да се дрогаат?
Пред тоа во Барселона го преселија,сега во Баерн.
Луиз е роден лидер, очекувам да биде нареден капитен кај нас под закрила на Мурињо.
види ги спонзорите кои ги донесоа во тимот колку инвестираат па ќе видиш колку внеле а колку изнеле (ништо не е изнесено). Ова за вас може е точно ама делот за Глејзери не е воопшто точен. Да беше така како што пишал авторов Ман Утд сега ќе беа трета лига поради администрација како Портсмут.

7970_556431604409549_165350691_n.jpg

види ги спонзорите кои ги донесоа во тимот колку инвестираат па ќе видиш колку внеле а колку изнеле (ништо не е изнесено). Ова за вас може е точно ама делот за Глејзери не е воопшто точен. Да беше така како што пишал авторов Ман Утд сега ќе беа трета лига поради администрација како Портсмут.
Објасни ми тогаш зошто имаше акција и негодување од дел на фановите на Јунајтед?
Нели имаше акција лове Јунајтед хате Глејзерс нешто? Поради што беше тоа?
Реков и погоре не го пратам Јунајтед:)

Баш би е мило што ја менуваме трансфер политиката, одамна чекав ваква одлука.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom