Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
И така викате овој Луиз лош дефанзивец бил а? :icon_mrgr:

Стварно бе овие Оскар и Луиз многу подобро играат за репрезентацијата него ли за нас. 90% од играчиве во светот треба да учат од нив.

IT WAS 10 YEARS AGO TODAY

0,,10268~12042857,00.jpg

:cuc::cuc::cuc:

Тоа ти е бе пријателе пластичен фан, од кај се па он разбира во фудбал. Нели ? :P
--- надополнето: 30 јуни 2013 во 22:47 ---

Ако уште еднаш ја спомнеш Ева како дел од трансфер има да ти правам лично харикири на сред Кумановски плоштад, кај тоа статуата.... :D

Зборувам за нов договор, Иско потпиша нов договор ова зимо. Претходно чинеше 18мил, сега го купија за 35мил. Секако дека можат да му наложат да потпише нов договор
--- надополнето: 1 јули 2013 во 01:55 ---
Инаку, се надевам дека коментарот пластичен фан не беше за мене, горд фан сум на Челзи од 2004 година. И ако овај коментар беше за мене, навреден сум.

Ајде хејтерите на торес,сега им преостанува само да му се фатат .:drk:

Пер заебаваш и ти сега. Им даде 4 гола на Тахити.
На пример да играа Уругвај со Тахити па Форлан и Кавани по 5 ќе им дадеа.

И башка турниров и не е толку битен. Златна копачка на Куп на конфедерации и не е нешто посебно. Ај да го видам на ЕП на пример нека освои златна копачка.

Или уствари со Шпанија можда и може тоа. Ај да го видам во Челзи нека даде гол, нека им донесе некоја титула или некој битен пласман на Челзи.

Еве денеска на Маракана не даде гол. Што значи на големи стадиони не може да даде гол. Ај да го видам нека даде гол на Јунајтед на Олд Трафорд или на Барса на Камп Ноу ?

Ништо дрво, најпаметно ние Кавани да си го земеме, или уште 2-3ца АМ играчи да земеме, имаме пари за фрлање.

Епа види сега вака:
-Играа уругвај-тахити,нит форлан нит кавани лупнаа 5 гола.
-Секој турнир кој го организира фифа е битен.
-Има освоено торес златна копачка и на европско.
-Во челзи не ти текиња ЛЕ колку добро играше ?
-Нема некое правило да се даде гол на секоја утакмица. Добар гол им даде на барса во ЛШ,не ми текнува дали беше дома или гости,мање битно (сепак барса се)
-Според мене многу пари е Кавани,го преценуваат (можда сум грешка). Сепак си ги имаме Торес,БА,Лукаку, и сметам дека има доволна конкуренција меѓу напаѓачите за кој да е прв состав.
ЕДИТ:Немој да мислиш дека ти идам контра,него онака си давам мое мислење.
Биди ми поздравен,лека ноќ :)

Епа види сега вака:
-Играа уругвај-тахити,нит форлан нит кавани лупнаа 5 гола.
-Секој турнир кој го организира фифа е битен.
-Има освоено торес златна копачка и на европско.
-Во челзи не ти текиња ЛЕ колку добро играше ?
-Нема некое правило да се даде гол на секоја утакмица. Добар гол им даде на барса во ЛШ,не ми текнува дали беше дома или гости,мање битно (сепак барса се)
-Според мене многу пари е Кавани,го преценуваат (можда сум грешка). Сепак си ги имаме Торес,БА,Лукаку, и сметам дека има доволна конкуренција меѓу напаѓачите за кој да е прв состав.
ЕДИТ:Немој да мислиш дека ти идам контра,него онака си давам мое мислење.
Биди ми поздравен,лека ноќ :)

А бе мислев дека беше очигледно дека се заебавам бе :D

--- надополнето: 1 јули 2013 во 01:55 ---
Инаку, се надевам дека коментарот пластичен фан не беше за мене, горд фан сум на Челзи од 2004 година. И ако овај коментар беше за мене, навреден сум.
Не беше наменет за тебе туку општо за сите вклучувајќи ме и мене. Самиот знаеш дека има вистина во него нели ?
Иначе не лажи навиваш од мај 2012. :icon_mrgr:

Змејски кога е во прашање честа на Ева не само пат до Куманово туку спремен сум и пиво да те честам. Уствари какво пиво бе па ти немаш повеќе од 10 год, за тебе само она сокче од пиво... ;) :D

16:13
Who will be the last player you will let him to babysit your children?
- Antonio Adan. The 3rd goalkeeper.

ccc... kakov genijalec. If you know what i mean. Sho mislite zasho ne kaza Xabi Alonso, Ronaldo, Ramos, Modric, Benzema?

Не беше наменет за тебе туку општо за сите вклучувајќи ме и мене. Самиот знаеш дека има вистина во него нели ?
Иначе не лажи навиваш од мај 2012. :icon_mrgr:

Змејски кога е во прашање честа на Ева не само пат до Куманово туку спремен сум и пиво да те честам. Уствари какво пиво бе па ти немаш повеќе од 10 год, за тебе само она сокче од пиво... ;) :D

Грешка си другар. Првата утакмица која ја гледав беше Челзи-Чарлтон во 2004 година, Челзи ја доби 4-0, и од тогаш сум навивач на Челзи. Пред некоја година, сакав да видам точно од која дата сум навивач, и го најдов натпреварот на google, од 27 Ноември 2004 год. Можеби ти зборуваш за тебе или?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom