JimmyFloydBottleBank
Rimtutituki
- Член од
- 29 ноември 2010
- Мислења
- 6.801
- Поени од реакции
- 8.600
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Но, од друга страна го сфаќам зошто го прави тоа. Вложува многу, сака веднаш да има резултати...10 години постоење на клубов,
?Еј да бе, честита нека ни е 10-годишнината од клубов, полека влегуваме во пубертет. За едно 10-15 години Челси ќе биде ...

ОК, ваша работа. Вие си знаете...Beric Dondarrion очигледно си пропуштил нешто. Овој Челзи за кој ние навиваме е формиран пред 10 години, нема никаква друга историја![]()
Грешка си. Навивам за Челзи од 2004 година, од натпреварот Челзи-Чарлтон, кога Челзи победи 4-0. Еве го најдов натпреварот на Гугл, точната дата е 27 Ноември 2004 година. Да не сакаше да кажеш дека ти навиваш од Мај, лани?Не беше наменет за тебе туку општо за сите вклучувајќи ме и мене. Самиот знаеш дека има вистина во него нели ?
Иначе не лажи навиваш од мај 2012.
Змејски кога е во прашање честа на Ева не само пат до Куманово туку спремен сум и пиво да те честам. Уствари какво пиво бе па ти немаш повеќе од 10 год, за тебе само она сокче од пиво...![]()
![]()

Можеш да ми најдеш вакви податоци за Арсенал? Чисто да споредам.596 competitive matches
371 wins
131 draws
94 defeats
1,139 goals scored
489 goals conceded
62.2 per cent win percentage (compared to our all-time 43.1 per cent)
18 major semi-finals
11 major finals
11 major trophies
9 managers
86 players made their debut - 20 (23 per cent) of which came from the Academy
Можеш да ми најдеш вакви податоци за Арсенал? Чисто да споредам.

Не за друго оти глеам дека Челзи последнава декада има подобри резултати од Венгер во цели 17 години во Арсенал колку што е во Арсенал.Прашај ги нив тоа, кај да им барам јас![]()