Како сте шампиони? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го чекам 123456 да каже како Чех е крив за сите три гола.
Друго не знам што да кажам, мизерија....само пораз на Јувентус не' спасува, а ништо чудно да си ја наредат X. Тоа е тоа, со прикажаното, не заслуживме пласман понатаму, Јуве не преслуша, Шахтјор еднаш, за малку и два пати и тојето.
Е не јас и ти сме криви за головите, каде на мајкаму се затрча бе за 3 примен гол,што правеше Буфон на секој корнер ја одбиваше топката,нашиов со празна глава еднаш не проба да ја избаци топката, главата ме боли од него,затоа сакам да се врати Куртоа 1 он 1 Чех да видиме кој е подобар голман, друго Хазард освен пимплање дечкото дефинитивно незнае ништо друго.
![]()
Жими се', на игнор ќе те ставам. Ок, заеба за третиот гол, да не извадевме нерешено случајно а?! Шансата на Лихтштајнер? На Маркизио, на Кваљарела? Нема везе тоа...1 на 1 голмани, интересно би било тоа, пеналчиња ќе си шутираат?
Или од слободен без жив ѕид?
Азар не го бива, тапа е, у право си.....или сепак не.
Посочи ми ја кривицата на Петр за првиот и вториот гол.ти кажи ми за Хазард сум во право или не? која утакмица по ред ја усерува? или само дриблањето се рачуна?
Од 6 шанси 3 гола прими бе дедо мраз, и ке ми кажеш дека Чех е добар голман ?
Посочи ми ја кривицата на Петр за првиот и вториот гол.За третиот е јасно, не требаше да истрчува али и на него му скурчи веќе. Ништо не менуваше тоа и така сигурно немаше да им дадеме 2 гола за 3 минути. И да те поправам, не усерува он, усерува цел тим. Ова е тимски спорт, се игра со 11 играчи и сите се криви кога тимот игра лошо.
Мораше да се смени нешто ама лошо беше направено денес ептен и тоа лош експеримент беше ова, гарант ако бевме со класичен шпиц напред можеби и подобро ке изиграа, вака сега шансите сведени на теорија, ама ова е и за лани среќата што ја имавме сега ни се враќа....ај бар Премиер Лига да бидеме како што треба и да земеме титула тамуНезнам што да мислам во моментов,огорчен сум од Ди Матео најискрено,може нас ни е лесно да обвинуваме ама денеска беше очаен Челзи и тоа веќе 5 утакмица по ред. Па да му ебам мајката гледаш не оди 2-3 утакмици па дај среди се,смени нешто,толку му треба на Абрамович нема тој да те трпи 10 утакмици за да се вратиш во форма .
И јас така мислев (од претходните години), се додека не прочитав некаде пред некој ден, а ме мрзеше да побарам дали е вистина.Meѓусебен се гледа за жал.