Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Можеби ќе функционираше ова доколку го имавме Дрогба напред. Вака не успеаа. Грешка беше што толку глупо се пристапи кон утакмицата. Уште од почеток земаа да се бранат и му оставија доволно простор на Јуве за да си игра. Сами си се криви.
Секако, уште има минимална шанса за пласман ама не заслужуваат.
Утакмицата против Сити мислам дека ќе биде пресудна за Ди Матео, за жал. :(

Го чекам 123456 да каже како Чех е крив за сите три гола. :)
Друго не знам што да кажам, мизерија....само пораз на Јувентус не' спасува, а ништо чудно да си ја наредат X. Тоа е тоа, со прикажаното, не заслуживме пласман понатаму, Јуве не преслуша, Шахтјор еднаш, за малку и два пати и тојето.

Е не јас и ти сме криви за головите, каде на мајкаму се затрча бе за 3 примен гол,што правеше Буфон на секој корнер ја одбиваше топката,нашиов со празна глава еднаш не проба да ја избаци топката, главата ме боли од него,затоа сакам да се врати Куртоа 1 он 1 Чех да видиме кој е подобар голман, друго Хазард освен пимплање дечкото дефинитивно незнае ништо друго.

До душа во право е за 3тиот гол и кога го видов Чех одма на него помислив :D

Е не јас и ти сме криви за головите, каде на мајкаму се затрча бе за 3 примен гол,што правеше Буфон на секој корнер ја одбиваше топката,нашиов со празна глава еднаш не проба да ја избаци топката, главата ме боли од него,затоа сакам да се врати Куртоа 1 он 1 Чех да видиме кој е подобар голман, друго Хазард освен пимплање дечкото дефинитивно незнае ништо друго.

:tapp: :tapp: Жими се', на игнор ќе те ставам. Ок, заеба за третиот гол, да не извадевме нерешено случајно а?! Шансата на Лихтштајнер? На Маркизио, на Кваљарела? Нема везе тоа...1 на 1 голмани, интересно би било тоа, пеналчиња ќе си шутираат? :) Или од слободен без жив ѕид?
Азар не го бива, тапа е, у право си.....или сепак не.

:tapp: :tapp: Жими се', на игнор ќе те ставам. Ок, заеба за третиот гол, да не извадевме нерешено случајно а?! Шансата на Лихтштајнер? На Маркизио, на Кваљарела? Нема везе тоа...1 на 1 голмани, интересно би било тоа, пеналчиња ќе си шутираат? :) Или од слободен без жив ѕид?
Азар не го бива, тапа е, у право си.....или сепак не.

ти кажи ми за Хазард сум во право или не? која утакмица по ред ја усерува? или само дриблањето се рачуна?
Од 6 шанси 3 гола прими бе дедо мраз, и ке ми кажеш дека Чех е добар голман ?

ти кажи ми за Хазард сум во право или не? која утакмица по ред ја усерува? или само дриблањето се рачуна?
Од 6 шанси 3 гола прими бе дедо мраз, и ке ми кажеш дека Чех е добар голман ?
Посочи ми ја кривицата на Петр за првиот и вториот гол. :) За третиот е јасно, не требаше да истрчува али и на него му скурчи веќе. Ништо не менуваше тоа и така сигурно немаше да им дадеме 2 гола за 3 минути. И да те поправам, не усерува он, усерува цел тим. Ова е тимски спорт, се игра со 11 играчи и сите се криви кога тимот игра лошо.

Turns out, Abramovich has good relationship with Ukrainan side about gasoline. So, Shakhtar will win or no gasoline :DDDDDDDD

Ова го најдов на ФБ.

Незнам што да мислам во моментов,огорчен сум од Ди Матео најискрено,може нас ни е лесно да обвинуваме ама денеска беше очаен Челзи и тоа веќе 5 утакмица по ред. Па да му ебам мајката гледаш не оди 2-3 утакмици па дај среди се,смени нешто,толку му треба на Абрамович нема тој да те трпи 10 утакмици за да се вратиш во форма .

Посочи ми ја кривицата на Петр за првиот и вториот гол. :) За третиот е јасно, не требаше да истрчува али и на него му скурчи веќе. Ништо не менуваше тоа и така сигурно немаше да им дадеме 2 гола за 3 минути. И да те поправам, не усерува он, усерува цел тим. Ова е тимски спорт, се игра со 11 играчи и сите се криви кога тимот игра лошо.

Само ке се убедуваме што како, за тебе Чех е ок, за мене не е, џабе само ке дискутираме.
Kako може да не му даде шанса на Марин, се плаши Матео да не испадне подобар од Хазард, не го разбирам стварно, и мило ке ми биде ако добие отказ, пошто тој е само крив никој друг.

Незнам што да мислам во моментов,огорчен сум од Ди Матео најискрено,може нас ни е лесно да обвинуваме ама денеска беше очаен Челзи и тоа веќе 5 утакмица по ред. Па да му ебам мајката гледаш не оди 2-3 утакмици па дај среди се,смени нешто,толку му треба на Абрамович нема тој да те трпи 10 утакмици за да се вратиш во форма .
Мораше да се смени нешто ама лошо беше направено денес ептен и тоа лош експеримент беше ова, гарант ако бевме со класичен шпиц напред можеби и подобро ке изиграа, вака сега шансите сведени на теорија, ама ова е и за лани среќата што ја имавме сега ни се враќа....ај бар Премиер Лига да бидеме како што треба и да земеме титула таму :)

Meѓусебен се гледа за жал.
И јас така мислев (од претходните години), се додека не прочитав некаде пред некој ден, а ме мрзеше да побарам дали е вистина.
Сега проверив и така е.
--- надополнето: 20 ноември 2012 во 23:30 ---
Изгледа во право беше Панчев како ко-коментатор со Калински на европското летово кога коментираше за Шпанија :D:pos:

Демек само денес игравме со лажна деветка?Торес што игра цела сезона? :icon_lol:

Проста математика, ставаш сингл на Јуве и што и да се случи секако славиш :D

Шо има везе, лани шампиони во ЛШ, оваа година шампиони во ЛЕ :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom