JimmyFloydBottleBank
Rimtutituki
- Член од
- 29 ноември 2010
- Мислења
- 6.801
- Поени од реакции
- 8.600
^ Баш напротив Рамче е дупе црногорско во дуелите еден на еден.Ја би го играл Фериера за со кокошкиве 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој сака да се обложиме дека доколку не игра Бане десно (пошо се надевам дека РДМ ќе го игра централно со Луиз) Рамче ќе игра на неговата позиција?
Незнаеме колку и како е спремен Азпиликуета за сексање со Бејл по таа страна, а најбрзиот тркач со дефанзивни способности моментално е Рамирес. Е сеа овде би трпел средниот ред (Микел и Лампард) пошо се доста побавни од другите, ама со оглед на тоа што Тотенхем игра 90% од крилните позиции (барем јас имам таков впечаток) можеби и би успеало ова. Од истите причини не би сакал и Кејхил да е во почетни 11. Дури и на Кол му давам поголема шанса да игра десно.
Ама ќе видиме, нека поминат овие досадни репрезентативни натпревари
Тоа и не ми се допаѓа, ако биде така...Бане - Луиз - Кејхил - Кол / Бертранд
Со глава гарантирам дека вака ќе биде,мали се шансите за Азпи или Фереира...
Затоа во натпревари со брза игра и брзи противнички играчи во одредени ситуации го возат ко мало дете, да не се залажуваме. Не е Тери истиот од порано, годините го прават своето.Горе доле Кејхил е брз колку Тери, така да... и Суботиќ и Мертесакер не се брзи, па брадестиов од Борусија е одличен, а Пер е во форма последно време.
Ах златен Дрогба, а пред него Џими Флојд Хазелбенк....![]()
Торес со нова фризура