Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
И да не тепа, пак ќе биде позади нас. И пак ќе го јаде цел живот тоа што после неговиот отказ, Челзи освои ЛШ.

Е да знаеше да ги мотивира играчите и да ја добие нивната почит, ќе си ги имаше он сега трофеите.

Ќе биде тешко гостувањето кај кокошките. Се надевам дека РДМ, како негов поранешен помошник, ги знае дупките во тактиките на Боаш и ќе ги искористи за наша предност.

598707_424769600918135_609185213_n.jpg

22218813.jpg

:ROFLMAO:

П.С. А бе вие будали сте биле уште од сега за со Тотнем се расправате. Почекајте малце можда Величе ќе му ебе матер на Бане па џабе тактикиве ги правите :D

Наградно прашање:
Дали знаете кое е детево?
jLOFm.png

Одговорот : Нашиот следен капитен иако е вистинит нема да биде сметан за точен.

Победникот добива лајк :D

Уште пред европското гледав пријателски натпревари на Бразил и до тогаш не го знаев Оскар.
Првпат го гледав на натпреварот со Данска и си реков кој е овој играч? Ми остави многу добар впечаток. Оттогаш наваму кога можев гледав натпревари на Бразил, повеќе заради Хулк зошто бевме поврзувани со него, но истовремено пратејќи го Оскар заради позитивното изненадување коешто го приреди на тој меч.
Со него, Мата и Торес напред ќе биде многу добро, само се надевам дека нема да чекаме многу да се уигра ова трио, секако ако дозволи и Матео....(Криво ми е денес што не можев да го гледам Бразил, а гледам дека Оскар има најдобар рејтинг од сите играчи)...

Поздрав

Абе ајде и јас да пишам после да речеме долго време . Абе зашто толку се нервирате за ова , супер беше е сега јбг грешки имаше . Али не сум сигурен со кого бев во контакт со од фан клубов кога ми рече дека ќе се изненадеш за Оскар . Јас сум изненаден страшно и можам само да ги повратам зборовите што сум ги кажал за него . Играчот е класа што се вели сеуште дркам на вториот гол :drk: па можев и да свршам :vozbud:. Ако гледаме реално на работите имаме сеуште проблем во таа одбрана но и шпицот некако но ајде добар беше денес да кажам . Сепак ова е еден тим како Јувентус шала на страна можевме и да изгубеме а можевме да победеме .Не казнивме за 3-1 и ни збрцнаа 2-2 тоа е :/ . Како и да е KTBFFH сепак покажавме страшна игра :)

http://forum.kajgana.com/threads/ue...ea-atletico-madrid.63176/page-11#post-5274950

Инаку и денес одлично одиграно од Оскар, гледам на goal го избрале за мен оф д меч. :)

Хатчинсон ќе ни биде следниот капитен?
Па ако остане во клубов според мене да.
Цел живот е во клубот.Навивач на клубот е.
Реално за 10 год. не би ме изненадило да е капитен на Челзи.
http://forum.kajgana.com/threads/ue...ea-atletico-madrid.63176/page-11#post-5274950

Инаку и денес одлично одиграно од Оскар, гледам на goal го избрале за мен оф д меч. :)
Те бива со predictions знам вака и за Барса предвиде :D

Не ти беше мака ли да вртеш по форумов :D . Иначе да ја добив лекцијата :)

Обично во букмаркс ставам на тоа што планирам да одговорам бидејќи немам време баш секогаш. И случајно ми текна дека имам нешто во букмаркс на коешто не сум одговорил :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom