Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
^ Баш напротив Рамче е дупе црногорско во дуелите еден на еден.Ја би го играл Фериера за со кокошкиве :D

Кој сака да се обложиме дека доколку не игра Бане десно (пошо се надевам дека РДМ ќе го игра централно со Луиз) Рамче ќе игра на неговата позиција?

Незнаеме колку и како е спремен Азпиликуета за сексање со Бејл по таа страна, а најбрзиот тркач со дефанзивни способности моментално е Рамирес. Е сеа овде би трпел средниот ред (Микел и Лампард) пошо се доста побавни од другите, ама со оглед на тоа што Тотенхем игра 90% од крилните позиции (барем јас имам таков впечаток) можеби и би успеало ова. Од истите причини не би сакал и Кејхил да е во почетни 11. Дури и на Кол му давам поголема шанса да игра десно.

Ама ќе видиме, нека поминат овие досадни репрезентативни натпревари

Кејхил и Луиз во средина, десно Бане, лево Кол или Бетранд. Ја се кладам :)

А Азпи требаше баш да добива шанса со Волвс, Нордс(адсдф) и Норич, да стекне минутажа и да заигра малку, и во прав момент да биде на искушение. Вака директно да го ставиш во оган е глупо. Ма да во секој момент пред Фереира.

Бане - Луиз - Кејхил - Кол / Бертранд

Со глава гарантирам дека вака ќе биде,мали се шансите за Азпи или Фереира...

Бане - Луиз - Кејхил - Кол / Бертранд

Со глава гарантирам дека вака ќе биде,мали се шансите за Азпи или Фереира...
Тоа и не ми се допаѓа, ако биде така...

Незнам зошто но неможам да го замислам Кејхил со Тотенхем, па дури и со Манчестер, пребрзи се за него...

Туку ајде, ко што реков има време

Горе доле Кејхил е брз колку Тери, така да... и Суботиќ и Мертесакер не се брзи, па брадестиов од Борусија е одличен, а Пер е во форма последно време.

една фотка 100 збора .. кај е тери :D
311124_437810189611288_282577995_n.jpg

Joe Hart on Terry: He was someone who, when I first came into the England squad, treated me just the same as he does now. A great professional, a real inspiration football-wise and a good person as well.

Горе доле Кејхил е брз колку Тери, така да... и Суботиќ и Мертесакер не се брзи, па брадестиов од Борусија е одличен, а Пер е во форма последно време.
Затоа во натпревари со брза игра и брзи противнички играчи во одредени ситуации го возат ко мало дете, да не се залажуваме. Не е Тери истиот од порано, годините го прават своето.

AVB Wants Tottenham fans not to stop singing and chanting for Tottenham in the match against Chelsea, To give the players a great support and make it harder for the blues to win.

Добар е малиов добар :pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom