Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Се сложувам дека повеќе ќе се мачиме со Тотенхем него ли со Јунајтед али повеќе ја посакувам победата над Јунајтед пошто ни се директни конкуренти.
Како што успеавме да заклучиме 4 бода ни се тамам од овие 2 меча :)

Ми наликува на Шпанија, со тоа што Силва игра десно крило, а и некад на Барселона. Тоа е добро, но не секогаш. Во право си за тоа по земја.

А со Оскар, Хазард и Мата против Манчестер, ќе видиш како ќе фунцкионираме.

Па јас ќе бидам скромен и ќе кажам дека имаме потенцијал да ги пикнеме во шише и да тепаме барем 3:0. Исто така имаме потенцијал и да изгубиме 0:3. Е сега тоа зависи (покрај среќа, судии и сл) и од големината на мудата на РДМ. Се покажа во доста натпревари, ама дали ќе има на оној со Јунајтед (па и со Тотенхем) да нападне од 1ва минута, и дали ќе имаат играчите сила при секоја загубена топка да трчат назад за да ја вратат. Е дури во ваква ситуација ќе видиш како ќе функционираат Било кој - било кој - било кој, позади било кој усвари Торес...

Џон Галт би требало да бидеш поактивен, ми се допаѓа како размислуваш. Потполно се согласувам со тебе. И јас мислам дека имаме потенцијал и квалитете и двата тима да ги победиме доколку се одигра како што треба, поголем проблем ќе биде Тотенхем, ем градско дерби, ем АВБ кој ќе биде апла мотивиран да не победи.

Џон Галт би требало да бидеш поактивен, ми се допаѓа како размислуваш. Потполно се согласувам со тебе. И јас мислам дека имаме потенцијал и квалитете и двата тима да ги победиме доколку се одигра како што треба, поголем проблем ќе биде Тотенхем, ем градско дерби, ем АВБ кој ќе биде апла мотивиран да не победи.

Колку можам, пишувам. Зависи од слободното евреме а го имам ептен малку. Мило ми е ако е така :)

Порано почесто пишував, дури со фантомот се најдовме и на Фб (ме избриша по се изгледа, срам да му е :) )

Па јас ќе бидам скромен и ќе кажам дека имаме потенцијал да ги пикнеме во шише и да тепаме барем 3:0. Исто така имаме потенцијал и да изгубиме 0:3. Е сега тоа зависи (покрај среќа, судии и сл) и од големината на мудата на РДМ. Се покажа во доста натпревари, ама дали ќе има на оној со Јунајтед (па и со Тотенхем) да нападне од 1ва минута, и дали ќе имаат играчите сила при секоја загубена топка да трчат назад за да ја вратат. Е дури во ваква ситуација ќе видиш како ќе функционираат Било кој - било кој - било кој, позади било кој усвари Торес...

Ја па ќе речам, не летајте. Добри сме засега, има простор за подобрувања. Норич не е како Манчестер, Нордсленд или како и да беа, не се како Тотенхем.

Треба конкретизирање на играта која ја играат. Ќе не снајдеше слично можеби против Арсенал, да не беше Чех вансериски и да не беше Кос толку глуп. А игравме добро, без многу конкретни шанси. Тоа не чини. И не чини тоа Торес да промашува два зицери. Можда ќе го извадат други како против Норич, но против посериозни екипи, можеби и не.

Некако Торес уште ко уплашен да е вчера какви шанси промаши еј ц ц ц на тацна му ги дадоа топките....Хазард, Мата и Оскар сега за сега воодушевуваат ама некако Хазард како да стивна после првите неколку кола...ама добро е тоа што на секоја утакмица по некој блеска, на една Хазард, друга Оскар, последниве две еве Мата...сеуште чекам да видам како ќе се претстави Марин, ептен добро го најавуваа ако го укомбинираат и него таман ќе бидеме....Лампард нека игра секако а Оби Микел секогаш ме нервирал....Рамирез на негово место ем поенергичен и знае голови да дава!! За Тотенхем уфф сакам да ги тепаме не го можев тој АВБ, само да не изгубиме!! А со Манчестер, ќе ги тепаме се знае :)

Некако Торес уште ко уплашен да е вчера какви шанси промаши еј ц ц ц на тацна му ги дадоа топките....Хазард, Мата и Оскар сега за сега воодушевуваат ама некако Хазард како да стивна после првите неколку кола...ама добро е тоа што на секоја утакмица по некој блеска, на една Хазард, друга Оскар, последниве две еве Мата...сеуште чекам да видам како ќе се претстави Марин, ептен добро го најавуваа ако го укомбинираат и него таман ќе бидеме....Лампард нека игра секако а Оби Микел секогаш ме нервирал....Рамирез на негово место ем поенергичен и знае голови да дава!! За Тотенхем уфф сакам да ги тепаме не го можев тој АВБ, само да не изгубиме!! А со Манчестер, ќе ги тепаме се знае :)
Незнам дали сакаш да игра или не или само те нервира, но Оби е моментално најконстантен играч во Челси, и еден од најзаслужните за овие резултати, така да на таа позиција неби го менувал за ниту еден играч на планетава!

Тери и Ешли нема да настапат на следните 2 натпревари во ПЛ (со Тотенхем и Јунајтед) bash кога ни се најпотребни
Незнам што да искоментирам,мене не ми изгледаат овие 2 суспензии случајни..

Ццццц...баш за сега,кога имаме 2 тешки натпребари....

Бане - Луиз - Кејхил - Бертранд

Тоа е.

Кај прочитавте дека Кол нема да игра следните две утакмици?Јас знам дека ФА почнала процес протви него сепак знаејќи какви копилиња се ФА и дека треба да играме со Гејчестер скоро нема да ме чуди тоа да го сторат.

Јас пак како што сфаќам можно е Кол да игра со Тотнем.
Може да поднесе жалба па ова она и на крај може да игра :D
На крај краева и да не игра имаме ние играчи не е проблем и да не играат нека одморат малце :D.
Проблем ќе биде Торес ако го суспендираат :ROFLMAO:

Мене па стварно не ме е јасно чекаа да дојде Јунајтед за да го казнат Тери и после не биле пристрасни ебате сојузот бетер од ФФМ се. :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom