Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Излетите на Луиз, проблем е дупката шо ја остава назад. Инаку е прилично талентиран, не знам оти викате дека не го бива. За еден дефанзивец, дури би рекол дека е страшно талентиран.
Освен што даде голови на Леверкузен и Гејчестер што има направено друго при тие излети ?

Како и да е, тимчево е супер. Можда фали напаѓач или назад Лукаку, и копач. Не можам Есиен и Меирелес да ги преболам, дефинитивно.
Есиен ама од пред 5-6 години, овај сегашниов не, ко по јајца да гази игра.
Мерелеш е гаден и расипан ако треба, ама не е копач. Сепак ќе се најдеше, и ја не знам зошто го пуштија. Освен ако сам не запнал.

Напаѓач секако дека фали, ама ајде Торес да нека се изнаигра, минатава сезона Европски шампион стана, и пак не му чинело, дека на играл редовно. :facepalm:
--- надополнето: 29 септември 2012 во 18:22 ---
Освен што даде голови на Леверкузен и Гејчестер што има направено друго при тие излети ?
А шо треба да напрај? За мене е доволно простор да освој на теренот, да предај топка и да се врати назад. Ова со голојве шо го кажуваш ти, е голем плус.

Не се излетите проблем кај Луиз, психички шо е нестабилен е проблемот, понекогаш многу лесно се нервира и се откажува од ситуации, то не бива така.

Есиен ама од пред 5-6 години, овај сегашниов не, ко по јајца да гази игра.
Мерелеш е гаден и расипан ако треба, ама не е копач. Сепак ќе се најдеше, и ја не знам зошто го пуштија. Освен ако сам не запнал.

Напаѓач секако дека фали, ама ајде Торес да нека се изнаигра, минатава сезона Европски шампион стана, и пак не му чинело, дека на играл редовно. :facepalm:

Крај краева, не мора да купуваат. Нека најдат некое дете од академија. Сигурно мора да има некој неталентиран, со добра градба, гаден копач кој не ебава никого.

Торко? Па ајде, праи глупи работи, ама ете пет гола има сезонава. Толку немаше изминатите две. Да го оставиме. Ма да, добро би било да има напаѓач кој би го лактал за место, за да не игра ко балерина и да се заебава. Вака нема конкуренција, нема да го изгуби местото.

Крај краева, не мора да купуваат. Нека најдат некое дете од академија. Сигурно мора да има некој неталентиран, со добра градба, гаден копач кој не ебава никого.
Последно шо гледав то академијата, сето пимплачи, се разочарав. Чалоба ако го стегнат физички + карактер ако има, можи да влези во комбинација. Плус и со топка е солиден. Би бил ко Микел само не бездушен, то е добро.

Најважно е што тепавме, играта може и мора да се подобри. Друго, Торес денес имаше неколку кикса, ама и сам од ништо направи шанси и најважно, го остави срцето на терен, 90 минути трчаше да помага во одбрана и не само денес туку и цела сезона, факт е дека може подобро ама сакам играчи кои играат и не се штедат за тимот. Луиз е добар техничар ама некој го излажал дека е Чави, 10 топки отидоа јабана обидувајќи се да даде долг пас. Уште нешто што малку ме изнервира потегот на Хазард, кога исфрли еден од арсенал во 16-тникот и место да центрира нормално он некој фраерски центаршут прави, значи прво е тимот и што е најдобро за него, а ако водиш 3 разлика тогаш пробувај финти. Другото горе доле беше позитивно, 16 бода со ваква игра, што ли ќе биде ако/кога ќе имаме некоја препознатлива игра со која ќе знаеме што сакаме...

А шо треба да напрај? За мене е доволно простор да освој на теренот, да предај топка и да се врати назад. Ова со голојве шо го кажуваш ти, е голем плус.

Не се излетите проблем кај Луиз, психички шо е нестабилен е проблемот, понекогаш многу лесно се нервира и се откажува од ситуации, то не бива така.

Сакаш да кажеш дека го оправдуваш тоа што при секое поминување центар го рога фудбалон при што би му завиделе и рагбистине што играат во NFL.

--- надополнето: 29 септември 2012 во 20:16 ---
BI7Gt.gif

Мислам ова беше досудено како фаул за Арсенал :facepalm: Колку само се чудев на одлукава еј..

di-0TWK.gif

Абе, добро го разбрав урлањето...he left cuz you're shit, he left cuz you're shit, RVP, he left cuz you're shit.......?! :pos:

Извинете ако сум грешка и честито.

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Абе, добро го разбрав урлањето...he left cuz you're shit, he left cuz you're shit, RVP, he left cuz you're shit.......?! :pos:

Извинете ако сум грешка и честито.

Добро си разбрал.

Први на табела со 3 бода предност пред Евертон и 4 од Јунајтед и Сити. :cool:

^ Not enough мора да ја зголемиме предноста :)
Сега следни 2 кола во ЕПЛ дома со Норвич и Јунајтед.
6 бода од таму полна капа

Време беше некој да ги симне на земја Арсенал и неговите "природни" фанови и мило ми е што Челзи е екипата која го направи истото..Во иднина најверојатно нема така лесно да не потценуваат и отпишуваат пред време како натпреваров (буквално сите го потценија Челзи - медиуми,рандом луѓе на интернет,фејсбук,твитер,форуми и сл.) така да користете ги овие моменти во реметење на вашите пријатели фанови на Арсенал :icon_mrgr::icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom