Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Пред amazing наместо А треба да има наставка AN. Сигурни сте дека ова е негов профил?

Пошо не ми се верува некој енглез да направи ваква основна граматичка грешка.
Озбилно мислиш дека до толку му фаќа црпката? :confused:

Стварно е расиста Тери му ги даде на детето со БЕЛ дуксер срамота јас мислам сега треба ФА да му ја зголеми казната на 40 утакмици ;)

Озбилно мислиш дека до толку му фаќа црпката? :confused:
Па зошто да не, како што кажав тоа е ептен основна работа.

То ти е слично ко ти ти да кажеш: ... ќе беше имал извонредниот ден во Минхен

Пред amazing наместо А треба да има наставка AN. Сигурни сте дека ова е негов профил?

Пошо не ми се верува некој енглез да направи ваква основна граматичка грешка.
Да негов е 200 посто.
На твитер не е битна граматиката.Имаш 140 карактери а и башка Кол е зафатен човек не може сега да мисли на секоја буква.Битно е да се долови пораката :)
Можда стиснал n ама телефонот не му реагирал. Кај се фати па и ти сега за едно n

Овие од МаксТВ имаат проблем,па од 4 канали еден неможевте да одвоите за Челзи?Мислам Европски Првак е па и со ФК Миравци да игра треба да има пренос. (n)Мислам за натпреварот во вторник.

Нема многу да коментирам околу мечот вчера. Мило ми е што ги затнавме муцките на навивачиве на арсенал и кажавме чив е лондон. :)
Инаку пак дупки во одбраната, добро е што можеме да се крстиме во Чех.

И да, друго. Луиз. Треба некој да му каже дека не е напаѓач. Типот се залетува напред, ќе ја изгуби топката, и автоматски остава празен простор позади, и мора некој друг да го ваѓа од гомна.
Исто, треба некој да му каже дека не знае да шутира слободни, и дека нема потреба да се турка со останатите за тоа. И да прекине да дрибла и изиграва Оскар, дефанзивец е, нека ја пали што подалеку од гол. Крај!
Го ваѓа Микел, не се секирај! (y)

Тотално се согласувам за Луиз...кога играме со Кејхил немаме такви дупки...можеби прави некои грешки и Кејхил не но такви како на Луиз да остава простор позади....

Овие од МаксТВ имаат проблем,па од 4 канали еден неможевте да одвоите за Челзи?Мислам Европски Првак е па и со ФК Миравци да игра треба да има пренос. (n)Мислам за натпреварот во вторник.
Не е до МаксТВ Арена има таков распоред. :)

Да негов е 200 посто.
На твитер не е битна граматиката.Имаш 140 карактери а и башка Кол е зафатен човек не може сега да мисли на секоја буква.Битно е да се долови пораката :)
Можда стиснал n ама телефонот не му реагирал. Кај се фати па и ти сега за едно n
Зборот ми беше дали е релевантен профилот/постот, не дека е толку битно како е напишано.
Нека биде така :)

229799_437542139631830_1973757502_n.jpg

Фацава :ROFLMAO:

Убаво викаат некои навивачи дека најубав тим имаме :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom