- Член од
- 6 септември 2007
- Мислења
- 8.264
- Поени од реакции
- 8.382
нека му ја исполни Абрамович желбата и нека го донесе Нејмар

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај да не продолжиме во темата за ЕПЛ па тука.За незалагањето нека е до тоа, добро.
Што е со поставеноста? Ако не АВБ нека се врати, бар тој е доволно луд да верува во успешност на одбрана која стои на средина на теренот и „дриблерски ѕвезди“ на втора финта ја губат топката и абер немаат да пробаат да ја вратат назад.![]()
Добро е да беа само експерименти. Ама тоа шо истото го гледав во сите дуели (освен вс Милан, не гледав тогаш), мати сметки.Сезоната уште не е почната и РДМ експериментира со составот.
Лани имавме лоша игра па накрај ем ФА куп ем ЛШ земавме.
Сега за сега единствено нешто што барам од тимов за сезонава е освојување на Клупско СП и топ 4 пласман во ЕПЛ.
Да се сложувам дека Хазард е малку оверрејтед ама факт е дека ова му е 4ти натпревар со тимот и ќе му треба време да се навикне на англискиот фудбал пошто дојде од франција а има разлика од француски и англиски фудбал.
Ќе имаме супер тројка зад Торес - Мата-Хазард-Марин/Оскар. Овој напаѓачки состав ќе биде многу опасен ама ќе треба поприлично време да се разигра.
Така да оваа сеозна ја сметам како подготвителна за следните во кои што би требало да освојуваме титули во ЕПЛ.
Не дека нема шанси и оваа сезона да бидеме конкурентни во ЕПЛ ама не ми се верува дека бргу ќе се воигра тимов.
Тапа.OSCAR TO WEAR 11
--- надополнето: 6 август 2012 во 14:19 ---
"There will not be radical changes. We will try to make some changes. With the integration of these new players, inevitably we will change how we play a bit.
"But I never said we were going to play attacking football, we will play to try and win games."
Да и јас исто прочитав дека за Аспиликуета е можно до крајов на неделева да се заврши трансферот а веќе од другата недела и да биде официјално.Marseille president Vincent Labrune has confirmed they have had a "serious approach" from Chelsea for Azpilicueta.
Изгледа ќе го земеме за десен бек, а се збори дека и за Мозес сме испратиле понуда од 7 милиони фунти. Се очекувало двата трансфери да се реализираат до крајот на неделава и играчите да му се придружат на тимот од наредна недела. Со тоа мислам дека ќе заврши пазарењето на Челзи летово.
А за бројката на Оскар, само бројка е. Мене не ми значи ништо тоа. Дрогба не беше само еден број, беше многу повеќе од тоа.
Ќе треба и да се продаде некој. Мислам дека еден од Малуда и Бенајун сигурно ќе си оди, а можно е и двајцата.
Не сум видел како стоиме сега со бројот на играчи, треба и на тоа да се пази. Странци, home grown.
Мозес ви е home grown![]()