Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Добро е што Тери ке биде подготвен за натпреварот со Стоук ,баш ме интересира како ке функционираат заедно со Кејхил..

Колку само ремет позади грб трпи докторкава во клубот а и пошироко (цела лига)

"We don't want you here, we don't want you here - fuck off Benitez, we don't want you here".

"She said no, Marlon; she said no" - in reply to Marlon King, the man, the myth, the rapist.

"He sacks who he waaaaants, Roman Abramovich, he sacks who he wants".
icon_lol.gif
icon_lol.gif

"There's only di Matteo, one di Matteeeeeeeo"

"EDDIE, EDDIE, EDDIE, EDDIE, EDDIE"
532218938.jpg
Еве што се пееше против Бирмингем на трибините.

Tores odbil da sutira penal!?
Mata rekol: "Go prasav dali saka da go izvede penalot, bidejki toj se izbori za toa. Toj mi rece deka ne bil na listata na izveduvanje za penali".

Не знам дали само јас имам заприметено но колку што ве имам гледано овие две години страшно ви фали Балак во средниот ред со здрав есиен..едноставно та асредина есиен-лампард-балак-малуда пред неколку години беше непробојна и делуваше перфектно и во напад и во одбрана но сега работите многу се сменија бидејќи нормално играчите остареа и е смена на генерации..!

Tores odbil da sutira penal!?
Mata rekol: "Go prasav dali saka da go izvede penalot, bidejki toj se izbori za toa. Toj mi rece deka ne bil na listata na izveduvanje za penali".
Ептен глупа одлука.
Ова значи дека има страв од одговорност.
Ако промашеше немаше да се смени многу мечот ама му беше страв да шутне.И тоа не само за пенали тоа му се случува скоро секој пат кога ќе излезе пред гол.Не шутира туку само се дрибла.
Ептен има страв.

Ептен глупа одлука.
Ова значи дека има страв од одговорност.
Ако промашеше немаше да се смени многу мечот ама му беше страв да шутне.И тоа не само за пенали тоа му се случува скоро секој пат кога ќе излезе пред гол.Не шутира туку само се дрибла.
Ептен има страв.

Тогаш никогаш нема да даде гол.

Ја да сум тренер никад више не би го пуштил Торес во прв тим.
Таков играч, од таков калибар, со толкава плата, со толку мали мадиња за да преземе одговорност во клуб како Челзи, никако, се надевам дека и РДМ размислува вака.

Баталете Торес, туку сега РДМ да е толку паметен па да му текни со Стоук, пошто се враќа Тери во игра, стопери да бидат Тери Кејхил, лев бек Бертранд десен Иванович
А Луиз во средина да го клај да го проба.. не како заден везен туку баш во средина .. Верувам дека со таква формација и наполи ќе го победиме со 2+ разлика

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom