Фан Клуб: Челзи

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Имам некое чувство дека Наполи наредна недела ќе зажалат што се родиле. Ама само чувство :)

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
2 недели не ми го отвара форумов незнам што е проблемот.
Доста работи се случија и неможев да дадам никаков коментар, па ќе пробам со 1 реченица да се изјаснам.

Идиотине чекаа да го отпуштат Боаш, за да почнат да играт како треба. Не ја гледав утакмицата ама читам позитивни коментари на нетов.
П.С. Торес од наредната плата нека си купи јаже
--- надополнето: 7 март 2012 во 14:44 ---
The starting formation was 4-2-3-1 with Mikel and Meireles deep, Ramires wide on the right, Kalou on the left and Juan Mata playing behind Torres.

Во оваа реченица се прикажани повеќе направени промени во споредба со „промените“ кои АВБ ги правеше цели 7-8 месеци. Толку е тешко?
АВБ плачел, море да рикал требало, ја би се срамел да сум место него од се шо се случи. А генерално не се сметам за многу срамежлив тип.
Прочитај неколку страни наназад, ќе видиш дека слично кажав и јас. 4-3-1-2
Мата позади Торес (и Стариџ би сакал до него) и 3ца да му го чуваат грбот на Мата, тоа е се што ни треба.
Малион сам не носи на грб цела сезона, ако му се даде уште поголема слобода во играта, ќе бидеме подобри.

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542

Дали тоа Лампард го игнорира Роби? :facepalm:

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Абе Ди Матео е легенда у Челси бе кој смее да му писне не зезајте :P

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Првата post-match прес конференција на Ди Матео.

H

HoT IcE

Гостин
Само еден коментар, на незадоволително ниво на игра која треба да ја игра за Челзи, но од друга страна, многу многу позитивни промени.

F

fantomX

Гостин
Прочитај неколку страни наназад, ќе видиш дека слично кажав и јас. 4-3-1-2
Мата позади Торес (и Стариџ би сакал до него) и 3ца да му го чуваат грбот на Мата, тоа е се што ни треба.
Малион сам не носи на грб цела сезона, ако му се даде уште поголема слобода во играта, ќе бидеме подобри.
Во денешниов фудбал, сите знаат условно кажано, се, за секого - снимки од дуели колку сакаш, шпиуни т.н. скаути на сите страни.

Кој тогаш ќе излегува како победник?

Оној со најмногу различни опции во тимот, кој секогаш ќе има некој скриен адут кој може да изненади.

АВБ и неговите „промени“ беа очигледни дури и за слеп човек, јас се уште не можам да верувам што по ѓаволите се случува(ше) со Челзи сезонава
--- надополнето: 7 март 2012 во 17:55 ---

Дали тоа Лампард го игнорира Роби? :facepalm:
Во овие неколку скунди од видео, сите го игнорираат. И?
--- надополнето: 7 март 2012 во 17:59 ---
И да се искажам ја лично за Лампард: имаше еден дел од то интервјуто негово последно, кој за мене се кажува - Лампард кажал дека тој нема никаков проблем да седи на клупа ако Челзи победува. Или индиректно ова, ако некој е подобар од него на терен и прави појќе за тимот, тој и треба да игра.

Јас не знам како ова го толкувал АВБ не знам како го толкува и РДМ, ама јас овде сум со Лампард. Жал ми е шо испадна ко шо испадна со АВБ, имав големи надежи за него, ама се поочигледно е дека стварно ја зацапа батката.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782

Само да направе некој проблем :vozbud: па ќе виде :D

Today(Wednesday) Didier Drogba was named the 21th century top scorer by the International Federation of Football History & Statistics (IFFHS),which chronicles the history and records of association football.
Drogba has 92 goals scored in international matches and competitions,which were totalled from the past 11 year,to put him ahead of Miroslav Klose,88 and van Nistelrooij,87,who both led up to 2
010.
Below is the list of the Top 10 top scorers of the 21sth century,according to the IFFHS:

1) Didier Drogba (Cote D’Ivoire) – 92 goals.

2) Miroslav Klose (Germany) – 88 goals.

3) Rutgerus Johannes Martinius Van Nistelrooij (The Netherlands) – 87 goals.

4) Thierry Henry (France) – 85 goals.

5) Samuel Eto'o Fils (Cameroon) – 84 goals.

6) David Villa (Spain) – 80 goals.

7) Raúl González Blanco (Spain) – 75 goals.

8) Flávio da Silva Amado (Angola) – 74 goals.

9) Dimitar Berbatov (Bulgaria) – 72 goals.

10) Andriy Shevshenko (Ukraine) – 72 goals.

http://www.goal.com/en/news/89/africa/2012/03/07/2952425/didier-drogba-named-top-goalscorer-of-the-21st-century

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Нека оди шмоклоно Торес на часови кај малион од Барса, Тело...

L

Löwe

Гостин
Нека оди шмоклоно Торес на часови кај малион од Барса, Тело...
На Тело му местат топки од позадина Чави, Фабрегас, Иниеста, и Меси му помага... А на Торес кој треба да му намести? Меирелеш?

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Во овие неколку скунди од видео, сите го игнорираат. И?
И??

Менаџерот скока врз Лампард, не врз "сите", а тој само гледа напред и не реагира.

Kajgana Shop

На врв Bottom