Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Пато ќе заработува само 33 илјади фунти неделно во Лондон. (y)
Греота, дали ќе има за јадење...

Отиде фудбал у пм па 2 милиони евра годишно се како малку платен па и оправдано ќе е да не покаже многу.
Пример само 33 иљади фунти недељно 5 гола у сезону и заслужија си ги паре. Море кој га ебе

Брума изгледа како доста бољи од Калас, а го дадовме за кило семки. Во ПСВ си гази сезонава, док овој другиов не може да ибори место у М'Боро. Омеруо у Кашимпаша несакам да го коментирам.
Кристиансен што е на позајмица у Минхенглабдах е многу боља опција од тие двојца, мада ја сум другата сезона да го пуштат на позајмица у клуб од ПЛ.

Последно уредено:
Не ми е јасно зашо Рамирес избра да игра у Кина на тие години, не верувам дека ќе има 300 илјади плата, а има уште фудбал во него за да игра у врвен клуб...
anyway за бекап средњак кој не можеше да влезе у прв состав со месеци, 25 мил. фунти се огромно кеширање на клубот.

There is a hitch over the Pato loan deal..according to SSN.

Еден месец не можат да ја договорат позајмицата на Пато. Еден месец еј.

За смеење е,толку можи Челзи моментално. Или па не,готов играч можиме да го земеме мексиканецот Маркез или Луизао од Бенфика.
Луизао е Неста за сите наши дефанзивци моментално :D[DOUBLEPOST=1454006167][/DOUBLEPOST]
Не ми е јасно зашо Рамирес избра да игра у Кина на тие години, не верувам дека ќе има 300 илјади плата, а има уште фудбал во него за да игра у врвен клуб...
anyway за бекап средњак кој не можеше да влезе у прв состав со месеци, 25 мил. фунти се огромно кеширање на клубот.
За пари е вервај.[DOUBLEPOST=1454006253][/DOUBLEPOST]
There is a hitch over the Pato loan deal..according to SSN.

Еден месец не можат да ја договорат позајмицата на Пато. Еден месец еј.
Нема врска ова, Пато е веќе во Лондон, вчера интервју даваше за Челзи на аеродром.

Секогаш вака со трансфериве,секогаш!!!

1 месец за 1 играч ни треба по не знам кој пат.

0002050033113_img.jpg

Чекањето се исплаќа, имате поздрав од женската на Пато, Фиорела :rolleyes:

Тери со ултиматум до Пато, или давај голој или ќе се вратиш Бразил без женска :ROFLMAO:

Му гледав хајлајтси на овој Мат Мјазга. Од хајлајтсите можам да кажам дека има солидна брзина за центархалф, висина и скок игра би рекол дека има. Најмногу ми остави впечаток дека прави чисти стартови на топка, има храброст и добра проценка кога да ги прави (нешто слично како и Зума). Не можам да дадам оценка за позиционирањето и читањето на играта, од хајлајтс тоа се не гледа. Е сега, сите хајлајтси му се од натпревари во МЛС, така што не знам колку може да се справи со далеку поквалитетни играчи од ПЛ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom