Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Дали јас лошо видов или Кавани играше крило денес? Како и да е, одлична партија одиграна, добар гол.(y)
Разочаран сум од изданието на Оскар и Луиз, првиов не беше приметлив дека игра, вториов се глупира и губи глупави дуели и прави непромислени фаули.

И бек и крило и голгетер, човекот е звер е сега дали вреди 50 милки незнам, ама знам дека ако торес вредеше 60 милиони и ако се водиме по тоа Кавани вреди 120 милиони!

HoT IcE
Со здравје да си го носиш брат, само немој да ми кажеш дека од Торес си земал... :P

HoT IcE
Со здравје да си го носиш брат, само немој да ми кажеш дека од Торес си земал... :P

Од Торес е :oops: Ама нема врска, немаше друг да земам, како и да е, ова е кога фан на Челзи ќе земе прва плата, опремување до даска!

Шеститки за пласманот во финалето на Мата, Торес, Аспи, Оскар и Луиз. Ќе биде интересно за гледање...;)

Иначе до кај сме со Кавани, да мавнеме едно 70-че чисто да бидеме сигурни дека го зимаме. :P

Шеститки за пласманот во финалето на Мата, Торес, Аспи, Оскар и Луиз. Ќе биде интересно за гледање...;)

Иначе до кај сме со Кавани, да мавнеме едно 70-че чисто да бидеме сигурни дека го зимаме. :P

Make it 80, and it's all yours...

На Конфедерацииве, дознавме дека Кавани има квалитети и како десен бек, така да, вреди за парите... :D

Норич одбиле 5 милиони фунти за Руди, супер ќе биде како за втор голман, само да се донесе за разумна цена.

Yeah......yeah....yeah... xD Наводно така се зборело во Германија (појма неам за ова)...секако наместо yeah, они викаат ја. :D

Иначе, втф со Руди? Да речеме дека има вистина во тоа...зошто да се трошат пари кога за бесплатно го имаат Шварцер?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom