Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ма каков рамирес бе,ако е така ич нека не доаѓа кавани според мене .

Не ми е јасен интересов за Руди кога Шварцер е слободен фудбалер. Али ајде, Мурињо си знае најдобро, како и да се врти од следна сезона Куртоа мора да биде прв тим, Чех веќе не е материјал за клуб како Челзи, превише киксови имаше во крајот на сезоната, некои дури и почетнички.

Како пишуваше за претходните тренери, како од сите нив ти да беше подобар и само на Мурињо му признаваш дека е подобар од тебе изгледа. Не знае Мурињо најдобро. Знае подобро од било кого тука, како и сите претходни тренери на Челзи.

chelsea-xi.png

Новиот Челси на Мурињо!! Суперспорт екслузивно дозна дека Кедира, Хулк, Јоветиќ и Мандало ќе го засилат Челси, а ќе се ослободи од Мата, Ба, Луиз и уште некој.

I want to try the 'shit' they're taking... најдобриот спортски портал во државава :tapp::pos:Па истата вест и на вториот најдобар спортски портал sportclub... Па уште Шурле го направија Италијанец...Андреа.(y)

Хулк бе.o_O Ич не го сакам играчов.
Ова се инфомации од прва рака. Цццц опасни се Суперспорт.:D

Хулк бе.o_O Ич не го сакам играчов.
Ова се инфомации од прва рака. Цццц опасни се Суперспорт.:D

Не да се опасни,најстариот админ вчера наполни 12 години.

Нема шанса Мурињо да се откаже од Рамче, повеќе шанси има да се платат 63м од што Рамирес да биде вклучен во трансферот.

Нема кај да бегаат Наполи ако се договорил со нас Кавани, после 10 Август му истекува клаузулата и ќе дојде за помала цена.

Ramires ќе му биде омилен играч на Мурињо.. ќе видите :)))

Ќе ги убијам сите до еден ако го дадат Рамчета, типот што не врати од мртвите во полуфиналето со Барселона и што има кондиција да трча 180 минути на терен. Нека си го пикнат вгз тоа Каванито, нека не праи цигански работи Бенитез и нека ги остаи играчиве на раат.

Нека им е со среќа и фала за се што направија. Малуда не заслужување ваков крај, ама тоа е до некаде и самиот си е крив.
Него го нема Хиларио на листава дали тоа значи дека останува ?

Незнам зошто не пишаа за Хиларио. Беше на официјалната листа од ПЛ што ја пуштија :unsure:

Шпекулација што ми се свиѓа. Мурињо се интересира за Брума (португалецот), права ствар ќе биде ако се земе.

Енрике Иларио по се изгледа дека ќе остане во Челзи. :)

Чао Бенајун, чао легендо, многу ќе ни фалиш.:place:
Торес имат 29 години, хммм 29 години и Арсенал не ми одат во иста реченица.:unsure:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom