Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

кавааааанииииииии 
Кавани им даде гол на Оскар и Луиз. Доказ дека не ги сака Челзи
али ипак пошто уругвајците ми се омилени од јужна америкакавааааанииииииии
--- надополнето: 26 јуни 2013 во 22:32 ---
Доаѓањево на Шурле уствари може и да не е така лошо ако му го земе местото на Оскар, а при тоа Оскар да го земе местото на Рамирес. Мислам дека Мурињо е доволно паметен да проба некоја си ваква формација која што убеден сум дека би функционирала.

http://www1.skysports.com/football/...ires-has-revealed-that-Jose-Mourinho-is-a-fan
Али затоа може да игра на местото на Лампард.![]()

Во меѓувреме ние нудиме над 50милиони за играч чив последен меч беше против Нигерија. На тој меч тој играч не успеа ни да постигне гол, ниту да постигне асистенција против истата Нигерија што претходно во турнирот прими гол од Техау.

али ипак пошто уругвајците ми се омилени од јужна америкакавааааанииииииии
--- надополнето: 26 јуни 2013 во 22:32 ---
на Кавани, а ваму најгласен си ни против негов трансфер....

Рамирес е играч кој трча многу километри, а таквите Мурињо ги највеќе цени. Ќе му биде клучен играч во составот.
Луиз мора повеќе да биде сконцентриран во дуелите. Против Италија доби жолт за многу глуп фаул исто така и денес.
Таквите грешки знаат некогаш многу да коштаат, има квалитет и талент, но мора повеќе да биде зрел и концентриран.
Од Хулк нема веќе ништо џабе пари ќе се фрла. Трансферот во Русија ептен му беше лоша одлука ги нема тие пробиви и брзина што ја имаше во Порто, башка тоа ми се чини дека качил и некое кило плус.
--- надополнето: 26 јуни 2013 во 23:30 ---
Не успеа да даде гол против Нигерија, но им го закачи на Бразил. Дали сега треба да вреди 10м плус?
Торес сезонава половина од головите ги даде на просечи и подпросечи екипи и сега ние за тоа треба да му бараме 30м...
--- надополнето: 26 јуни 2013 во 23:34 ---
Почна уште сега дана Кавани, а ваму најгласен си ни против негов трансфер....
![]()
![]()

Денес прочитав/слушнав две работи поврзани со ЛФЦ-ЦФЦ
1. Дека Мкхтаријан е можно да заврши кај вас. Мурињо го гледал како замена за Френк бла бла...
2. Дека од 50м кои треба да се исплатат на ЛФЦ, ЦФЦ има исплатено само 35 (за трансферот на Керол) и рок било до овој преоден рок за останатите 15. Сега, муабет дека се спогодиле наместо да даваат уште 15, да го вратат Торес назад во ЛФЦ.
Да напоменам, само пуштен сајбер муабет.
Овој Мики Рајан игра АМ така ?
Според коментариве ќе помислам дека си му агентДа. Лудница играч. Нема да згрешите, те уверувам. Многу алтернативно ама топоини.
Според коментариве ќе помислам дека си му агент![]()

Мене повеќе ми личеше дека игра десен бек.Дали јас лошо видов или Кавани играше крило денес? Како и да е, одлична партија одиграна, добар гол.![]()

Сега, муабет дека се спогодиле наместо да даваат уште 15, да го вратат Торес назад во ЛФЦ.