Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
€3m fee means Bruma will have a buy-back clause in his contract. Original fee was €5m, but lowered because of the clause.

dragonsky колку е точно, незнам.

Кавани им даде гол на Оскар и Луиз. Доказ дека не ги сака Челзи (n)

али ипак пошто уругвајците ми се омилени од јужна америка :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: кавааааанииииииии :vozbud:
--- надополнето: 26 јуни 2013 во 22:32 ---
Доаѓањево на Шурле уствари може и да не е така лошо ако му го земе местото на Оскар, а при тоа Оскар да го земе местото на Рамирес. Мислам дека Мурињо е доволно паметен да проба некоја си ваква формација која што убеден сум дека би функционирала.

Кавани им даде гол на Оскар и Луиз. Доказ дека не ги сака Челзи (n)

али ипак пошто уругвајците ми се омилени од јужна америка :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: кавааааанииииииии :vozbud:
Доаѓањево на Шурле уствари може и да не е така лошо ако му го земе местото на Оскар, а при тоа Оскар да го земе местото на Рамирес. Мислам дека Мурињо е доволно паметен да проба некоја си ваква формација која што убеден сум дека би функционирала.

http://www1.skysports.com/football/...ires-has-revealed-that-Jose-Mourinho-is-a-fan

Али затоа може да игра на местото на Лампард.:cool:

http://www1.skysports.com/football/...ires-has-revealed-that-Jose-Mourinho-is-a-fan

Али затоа може да игра на местото на Лампард.:cool:

Може и на местото на Лампард многу нормално пошто секако нема сите мечеви да ги игра Френк сезонава, ама го спомнав Рамирес пошто имаше lackluster сезона :)

Рамирес е играч кој трча многу километри, а таквите Мурињо ги највеќе цени. Ќе му биде клучен играч во составот.

Луиз мора повеќе да биде сконцентриран во дуелите. Против Италија доби жолт за многу глуп фаул исто така и денес.
Таквите грешки знаат некогаш многу да коштаат, има квалитет и талент, но мора повеќе да биде зрел и концентриран.

Од Хулк нема веќе ништо џабе пари ќе се фрла. Трансферот во Русија ептен му беше лоша одлука ги нема тие пробиви и брзина што ја имаше во Порто, башка тоа ми се чини дека качил и некое кило плус.
--- надополнето: 26 јуни 2013 во 23:30 ---
Во меѓувреме ние нудиме над 50милиони за играч чив последен меч беше против Нигерија. На тој меч тој играч не успеа ни да постигне гол, ниту да постигне асистенција против истата Нигерија што претходно во турнирот прими гол од Техау.

Не успеа да даде гол против Нигерија, но им го закачи на Бразил. Дали сега треба да вреди 10м плус? :)
Торес сезонава половина од головите ги даде на просечи и подпросечи екипи и сега ние за тоа треба да му бараме 30м...
--- надополнето: 26 јуни 2013 во 23:34 ---

Почна уште сега да :drk: на Кавани, а ваму најгласен си ни против негов трансфер.... :P :D

Рамирес е играч кој трча многу километри, а таквите Мурињо ги највеќе цени. Ќе му биде клучен играч во составот.

Луиз мора повеќе да биде сконцентриран во дуелите. Против Италија доби жолт за многу глуп фаул исто така и денес.
Таквите грешки знаат некогаш многу да коштаат, има квалитет и талент, но мора повеќе да биде зрел и концентриран.

Од Хулк нема веќе ништо џабе пари ќе се фрла. Трансферот во Русија ептен му беше лоша одлука ги нема тие пробиви и брзина што ја имаше во Порто, башка тоа ми се чини дека качил и некое кило плус.
--- надополнето: 26 јуни 2013 во 23:30 ---

Не успеа да даде гол против Нигерија, но им го закачи на Бразил. Дали сега треба да вреди 10м плус? :)
Торес сезонава половина од головите ги даде на просечи и подпросечи екипи и сега ние за тоа треба да му бараме 30м...
--- надополнето: 26 јуни 2013 во 23:34 ---

Почна уште сега да :drk: на Кавани, а ваму најгласен си ни против негов трансфер.... :P :D

Се зафркавав за Кавани :D

Значи неколку пати имам повторено дека не сум против трансфер на Кавани, туку сум против скап трансфер за Кавани. А Кавани ако дојде сигурно ќе дојде за сума над 40/50 мил. а ја сум против тоа така да.. :)

Пак испагја на крај дека си против Кавани уствари, што лажеш :D

Toa e што ви требаше бе другари,убиец во нападот,а не патарушка ко Торес.Кавани е тој убиец во нападот и од најмала шанса знае да постигне гол,одлично игра и со глава и е работник на терен,нешто што многу го сака Мурињо.Јас мислам дека ќе ви биде еден од главните играчи следна сезона,има да буши.
А и како да не буши кога во состав како соиграчи ги има Мата,Хазард,Оскар,па и Лампард којшто знаат да даваат одлични топки до напаѓачите.А тренер ќе му биде Мурињо,па животиња ќе биде :D

Дали јас лошо видов или Кавани играше крило денес? Како и да е, одлична партија одиграна, добар гол.(y)
Разочаран сум од изданието на Оскар и Луиз, првиов не беше приметлив дека игра, вториов се глупира и губи глупави дуели и прави непромислени фаули.

Денес прочитав/слушнав две работи поврзани со ЛФЦ-ЦФЦ

1. Дека Мкхтаријан е можно да заврши кај вас. Мурињо го гледал како замена за Френк бла бла...
2. Дека од 50м кои треба да се исплатат на ЛФЦ, ЦФЦ има исплатено само 35 (за трансферот на Керол) и рок било до овој преоден рок за останатите 15. Сега, муабет дека се спогодиле наместо да даваат уште 15, да го вратат Торес назад во ЛФЦ.

Да напоменам, само пуштен сајбер муабет.

Денес прочитав/слушнав две работи поврзани со ЛФЦ-ЦФЦ

1. Дека Мкхтаријан е можно да заврши кај вас. Мурињо го гледал како замена за Френк бла бла...
2. Дека од 50м кои треба да се исплатат на ЛФЦ, ЦФЦ има исплатено само 35 (за трансферот на Керол) и рок било до овој преоден рок за останатите 15. Сега, муабет дека се спогодиле наместо да даваат уште 15, да го вратат Торес назад во ЛФЦ.

Да напоменам, само пуштен сајбер муабет.

Овој Мики Рајан игра АМ така ?

Дали јас лошо видов или Кавани играше крило денес? Како и да е, одлична партија одиграна, добар гол.(y)
Мене повеќе ми личеше дека игра десен бек. :)

Змејски се шалам само морав да те чепнам заради делот со Нигерија, не заради друго да ја одбранам честа на Микел. :D
--- надополнето: 27 јуни 2013 во 02:20 ---
Сега, муабет дека се спогодиле наместо да даваат уште 15, да го вратат Торес назад во ЛФЦ.

Што бе само толку ли го цените 15милки...., нема шанса ќе мора да дадете 2 вреќи компири, 10 тегли ајвар и 4 кг жолто сирење.
Сепак ќе ви го вратиме со лш, ле, фа не за друго ќе ви го качи рејтингот ..... :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom