Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Спораш невиден, просек без мозок. Бентеке го искичми. Па уште крева раце, беспомошно.
А, Чех прима гол во поблизок агол, два сантима празни, во тие два му го зашиба.

Спораш невиден, просек без мозок. Бентеке го искичми. Па уште крева раце, беспомошно.
А, Чех прима гол во поблизок агол, два сантима празни, во тие два му го зашиба.

aj te molam nemoj ti mnogu mnogu za Ceh da mi zboris da ne ti dojdam u Gostivar pa da se presmetame
pod hitno nov dogovor na Ceh 200.000 nedelno da zima.

Ова шпицовиве наши во лигава ко некој да ги проколнал значи.

Абе ве имам на ливче бе...:(

Абе и овој голманов на Вила у пм значи....

Мозес очаен.Потапа играч во Челзи немало 1000 години..
Кој го донесе се да му ебам,овој ни во Ридинг нема да игра 1ва постава..

Ај доста јадете гомна одма коа губиме.Тешка утакмица.

Кои идиоти се, не ми се верува.
Овој Рамирес цела сезона некои кретенски фаули опасни прави :tapp:

Рамирес, цепанка една! Цела утакмица е цепанка, како да претчуствував дека ќе добие црвен....А таман сакав да пишам на полувреме дека Луиз треба да влезе на негово место... Иначе, Кејхил испадна бот во ситуацијата за голот, и тоа два пати, а мала грешка и на Чех (иако да признаеме, шутот беше многу прецизен).
Тери не требаше сега да добие жут, туку фаул за нас требаше, оној Сила го изгура Рамирес. (па уште сакаат црвен, ментални). А оној Бентеке, и покрај тоа што има дадено 20 гола, го видов каков играч е. Лактот врз Цезар можда и беше случаен. ;)
И да, Мозес што одигра денеска? Ете колку фали едно пробивно крило, што знае да направи дриблинг. Овој не знае, само на сила и брзината се обидува да се извади.

Треба да имаш пилешки мозок и во рок од две секунди да направиш двапати таков старт. Ропак, ни ја уништи и така веќе умрената утакмица.

Сигурни сме биле за во ЛШ. Луѓе, без разлика дали ќе се квалификуваме, не заслуживме. Не може со вакви игри, џабе. Поарно да оди Евертон, сериозен сум.
Па каде им е мотивацијата, играат како веќе да освоиле лига или да отпаднале, па како да им е сеедно. Што е со овие играчи? Лесно беше досега да се вперува прст во Бенитез само, но не е до него. Прави глупави измени, да. Има некои бесмислени потези, да. Ама па играчиве? Дали личат на нешто?
Па Влар, Личај и факинг Делф и Вајман играат ташак со 500 милионскиов наш тим? Не личи.

Не очекувам ништо во второ, можеби уште еден гол во наша мрежа. Нека му служи на чест на копитото Рамирес.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom