Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Си можел бар рекламата од доле да ја исклучиш бе :icon_lol:

Јас мислам дека треба да ја изгубиме оваа за да биде поинтересно последно коло.

Јас мислам дека треба да ја изгубиме оваа за да биде поинтересно последно коло.
Па интересно ќе биде. Арсенал и Тотнем ќе се борат за 4то, Виган ќе обезбедува опстанок, а и ние ќе го завериме 3тото место :D

Како само можеме лесно да се сјебеме, ама ај да не кобам. Денеска ќе чува крмаков играчи за финалето, нели, поважно му е титула да земе, да си ја има во CV, можеме да изгубиме од Астон Вила која сеуште не е сигурна и во последно коло со Евертон, притисок од сите страни, а под притисок не се игра баш најсјајно и не се остваруваат секогаш позитивни резултати.

Ако победиме после, тогаш ќе бидеме раат, мислам, очигледно.

Team: Cech; Azpili, Cahill, JT (c), Cole; Ram, Lamps; Haz, Mata, Moses; Ba. - subs: Turn, Ivan, D Luiz, Ake, Benay, Oscar, Torres.

Се мислам дека независно од денешниот исход, утре Тотенхем ќе загуби од Стоук и со тоа ќе ни се завери играњето во ЛШ. Мада што е сигурно сигурно е, така што ако победиме тогаш дефинитивно одиме во ЛШ, најубаво сами да си завршиме работа. Само нека го пазат Бентеке и мислам дека ќе бидеме сигурни...ако нешто очекувам од овој натпревар, тоа е гол на Лампард :)

Изваден добар тим, Рамирес ми боде у очи незнам колку е спремен, од последната физички беше очаен, али видеќемо што измислил дебелиов!

Ете го абе овој Кејхил ти е .....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom