Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Mojs vo United.... nema znachi mesto za griza... Jose doagjaj...

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
И пак вие да се нериврате дека Мурињо ќе идел во Јунајтед.
Мурињо во Јунајтед. хех.

Ne si svesen kako ke spizdev ako otidese u United...

tumblr_mff8wmBiJo1rxctspo1_500.gif

Ебеш му матер, до пола ми е олекнато, уште официјално Мурињо у Челзи, и целосно ќе ми олесне.

Колку ќе даете за Руни бе? :)
Ако Торес вреди 50милиони тогаш Руни вреди барем 100, ама тешко дека би дошол кај нас.
Грозен е, ама дај Боже да сум грешка, сепак ѕвер играч е.
--- надополнето: 10 мај 2013 во 02:26 ---
Незнам зошто ви олеснува тоа што оди Мојс во Јунајтед. Мурињо нема шанси да отиде таму, а ако некој може да го задржи Јунајтед на приближно ниво на сегашното тоа е Мојс. Најпотценет менаџер во ПЛ, верувајте!

Руни БЕШЕ ѕвер. Сега е онака ок играч што не е за во Челзи.
Значи реално јас да сум во управата би купил само деструктивец и некој дефанзивец помлад.
Еве на пример за Фелаини би дал поголема сума а за дефанзивец во моментов не знам. Дортмунд имаат добри дефанзивци ама за ефтино не би ги дале. Евентуално некој од Стоук да земеме некој, кој и да е ќе биде успешен :D
За напаѓач да си го вратиме Лукаку и со враќање на Есиен па можеби и Чалоба ете сме спремни за следна сезона со нов менаџер.
На Лампард нека му се продолжи договорот, еден од Де Брујне и Марин нека се прати на позајмица и имаме туто комплето тим. Цел профит што ќе го добијат од натпреварувањава сезонава (ЛЕ,ПЛ итн) што би бил околу што знам еве да речеме 35мил. па нагоре со се профити од карти и такви работи тамам ќе се. 30 мил. за Фелаини дури и многу би му биле а некој дефанзивец од екипиве како Стоук би го зеле за под 10 сигурно. Ама најверојатно Фелаини и дефанзивец на Стоук (Шокрос) ќе играат под водство на Фергусон до година.

Руни БЕШЕ ѕвер. Сега е онака ок играч што не е за во Челзи.
Значи реално јас да сум во управата би купил само деструктивец и некој дефанзивец помлад.
Еве на пример за Фелаини би дал поголема сума а за дефанзивец во моментов не знам. Дортмунд имаат добри дефанзивци ама за ефтино не би ги дале. Евентуално некој од Стоук да земеме некој, кој и да е ќе биде успешен :D
За напаѓач да си го вратиме Лукаку и со враќање на Есиен па можеби и Чалоба ете сме спремни за следна сезона со нов менаџер.
На Лампард нека му се продолжи договорот, еден од Де Брујне и Марин нека се прати на позајмица и имаме туто комплето тим. Цел профит што ќе го добијат од натпреварувањава сезонава (ЛЕ,ПЛ итн) што би бил околу што знам еве да речеме 35мил. па нагоре со се профити од карти и такви работи тамам ќе се. 30 мил. за Фелаини дури и многу би му биле а некој дефанзивец од екипиве како Стоук би го зеле за под 10 сигурно. Ама најверојатно Фелаини и дефанзивец на Стоук (Шокрос) ќе играат под водство на Фергусон до година.
Играч како Руни е подобро да го имаш со тебе отколку против тебе.

Од кога е дозволено сам со себе да се ожени/омажи некој? Болни умови ова Кумановциве еј!
Што вреѓаш бе тоа......нацијата море расист. :D

Што е работа зошто утре само ние играме и тоа во 13:45, како за нас да нема одмор се турбо.

Јас па сега гледам дека утре играме, а не во недела :D
Имаме финале во среда.

Нема да има пренос на СК или СК+, ќе има на Прајм, тие што го имате ќе ве замолам да пишувате опширни анализи во тек и после за мечот. :)
Неможам да се бафтам со стримови, превише курецање е тоа, ме фати нервоза од последниот пат кога гелдав, се мислам да земам сателитска, само ради спортскиве канали.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom