Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Pat Murphy ‏@patmurphybbc
RDM angry at Chelsea players in d room after 2/1 defeat by@wbafc. Hear he said 'Call yourselves a CLge winners' side & you can't beat them'
Не се согласувам со Ди Матео за неговата постапка во соблекувалната доколку е ова вистина. За поразот кога веќе треба да се бара вина, криви се и играчите и Ди Матео, играчите прво полувреме беа заспани, при резултат кога губат тие играат игра како да водат 1-0, а Ди Матео беше прочитан ко селски буквар од Кларк, мораше подобро да се организира тактиката за против ВБА, и да се изанализира нивната игра, ако сме шампиони на Европа, не значи дека екипи ко ВБА по дифолт ќе ги тепаме, за секој меч треба ист професионален пристап и од Роби и од играчите, само што за жал сезонава тоа некако не иде.
Just my 2 cents-ја се сложувам со ова. Мора малку построго,освен Азпи,Мата и Мозес другите беа незаинтересирани

542844_510874308952790_398244390_n.jpg

:ROFLMAO:

Утре идеме на победа, мечов е од многу големо значење, за кревање на моралот на тимот, за спасување работа на Ди Матео, и пред се за расплетот во групата. Далеку се Јувентус од непобедливи во Торино, се надевам дека Ди Матео и компанија ја гледале утакмицата Јувентус - Интер, и научиле како треба против Јуве.
За утакмицата, го сакам следниов тим:
The one and only, Petr Cech.
Азпи, Ивановиќ, Гери, Ешли.
Микел, Лампард.
Хазард, Оскар, Мата.
Стариџ.
Ди Матео јајцата да ги стави кај што им е место, и да почне да ги користи, а не да игра џебен биљард со нив. Мора да се иде вака, Торес не заслужи ни да се шета до Торино со неговата игра, Стариџ исто изигра мизерно, но бидејќи можевме да го чекаме Торес со месеци, можеме и Стариџ да го чекаме, бар до Јануари, затоа што сум сигурен дека во Јануари доаѓа прва класа шпиц.
Еве еден интересен податок за El Shit на утакмциата со ВБА, и да му се заблагодариме затоа што се појави на мечот.
A77ViMfCAAApHjr.jpg
P.S Во овие моменти кога игра вака слабо Торес, го поскаувам Виљаш Боаш на клупа, не знам дали се сеќавате, но имаше еден многу јак момент дур беше тренер на Челзи, кога го извади Калу во 27. минута од мечот, заборавив со кој беше, но знам дека Калу беше најголем флоп, истово треба да го стори и Ди Матео со Торес, би го ставил прва постава, и во 15та минута, бај бај, чисто да осети колку е мизерен.

Плави може да ми кажете повредени суспендирани за утре во вашиот тим? Веројатен состав ? И како освен плави ве викаат како навивачи на Челзи? Челзи с'портерс :cautious: ? Еве во серија а се знае , јувенташи, миланези, интераши , лацијали и слично... Поздрав и нека победи подобриот ...

Нафташи, така не викаат хејтерите, ако си меѓу хејтери, за тебе сме Нафташи. Ако не си хејтер, тогаш сме Пензионери, по некое си правило кое е заборавено.

Алудирајки на последните изјави на РДМ, очекувам да го започне мечот повлечено. Головите ќе ги чекаме преку контри и прекини, што и би било сосема исправно, знаејќи каков скор имаме последните 4-5 меча и колку само голови примивме. Но во тој случај, Мата и Хазард ќе мора да покриваат многу повеќе дефанзивно, а Оскар најверојатно ќе биде фластер на Пирло како минатиот натпревар.
На штоперската позиција морално е да бидат Кејхил и Бане. Луиз мора на клупа. И самиот е свесен се надевам колку киксови направи годинава. Азпи десно а се надевам и Кол ќе биде фит, по шо во Бертранд немам некоја доверба, барем не во ваков меч. А за во нападот сум толку скептик, шо незнам кој би можел полошо да изигра, дали Торес дали Стариџ. Жално е за триото позади нив.

п.с. Имам 3-4 другари навивачи на Јуве. Ептен уверени дека ќе победат. Провокации пукаат деновиве. Толку навивачите на Барса не се убедени во победа кога играат со екипи ко Сарагоса колку тие за утакмицава..ама ајде нека им биде така...сепак ќе ги мачкаме...:ROFLMAO:

^Еве не мора да значи дека сите се уверени дека ќе победат.Јас лично сум премногу загрижен за утрешниот натпревар и знам дека ќе биде extremely тешко да се победи Челзи.Се надевам да гледаме одличен натпревар и подобриот нека победи (y)

^ Па затоа си реков за моиве другарчиња, и не спомнав никој друг. :)

Нема да ме чуди да излезе со Бертранд и Рамирес на крилните позиции.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom