Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
1. Nejmar
2, Falcao
3. Rodrigez
4.Cavani
5. Pato
6.Hulk
нека одврзе кесето Роман. Сеа со Јуве ако изгубиме , а и со Сити мислам дека ке го јадеме мислам ке попие отказ Ди матео, па Марин ич не го става нз што е работава, али црно му се пишува.

21666_491183864235068_45073405_n.jpg

:ROFLMAO: :ROFLMAO::ROFLMAO:

1. Nejmar
2, Falcao
3. Rodrigez
4.Cavani
5. Pato
6.Hulk
нека одврзе кесето Роман. Сеа со Јуве ако изгубиме , а и со Сити мислам дека ке го јадеме мислам ке попие отказ Ди матео, па Марин ич не го става нз што е работава, али црно му се пишува.
Ја сепак мислам Меси да го земеме и ќе завршиме работа. За Нејмар ти кажав мислење, врати се поназад ако сакаш, за Фалкао исто. Овој Родригез мислиш на оној од Порто? Ако е тој, тој е крило/крилен напаѓач. Хулк веќе си отиде во Зенит и не верувам дека ќе го продаваат во скоро време. За Пато само едно :pos: (повеќе ќе виси во болница, него на терен). Е сега, Кавани е интересна опција, после Фалкао, искрено не го имам пратено многу во последно време, а и не знам како му се движи цената. Сепак, пре би за Ел Тигре. :)
Со Јуве мислам дека бар нерешено ќе извадиме, а за со Сити ќе видиме...Марин нема играно 1 минута за првиот тим, а очекуваш да го стави во игра во ситуација кога губиме? Јок тур, ќе влезе кога ќе имаме некое посигурно водство...јбг, штета за него што се повреди одма на почетокот, инаку верувам одамна ќе добиеше шанса.

Ја сепак мислам Меси да го земеме и ќе завршиме работа. За Нејмар ти кажав мислење, врати се поназад ако сакаш, за Фалкао исто. Овој Родригез мислиш на оној од Порто? Ако е тој, тој е крило/крилен напаѓач. Хулк веќе си отиде во Зенит и не верувам дека ќе го продаваат во скоро време. За Пато само едно :pos: (повеќе ќе виси во болница, него на терен). Е сега, Кавани е интересна опција, после Фалкао, искрено не го имам пратено многу во последно време, а и не знам како му се движи цената. Сепак, пре би за Ел Тигре. :)
Со Јуве мислам дека бар нерешено ќе извадиме, а за со Сити ќе видиме...Марин нема играно 1 минута за првиот тим, а очекуваш да го стави во игра во ситуација кога губиме? Јок тур, ќе влезе кога ќе имаме некое посигурно водство...јбг, штета за него што се повреди одма на почетокот, инаку верувам одамна ќе добиеше шанса.
Абе каков Меси, автоголови ќе ни реди цело време од пусти мерак да погоди против Челси :icon_lol:

Заборавив вчера да пишам.
По секоја цена да му се понуди нов договор на Ешли !

Која катастрофа вчера се задеси гледам не верувам ... :confused:

Имав веќе штиклирано победа во мозоков каков шок човече . Ама ако малку им е не можеме константно да вадиме 3 бода на крај вака и ни треба . Од моменталниот состав со тешко срце признава повеќе и не се очекува . Немаме гол машина !!! Џокерот (Стариџ) вчера потфрли и тоа квалитетно , се изнапромашува очекував повеќе од него . Торес загубен и изгубен мислам дека на сите полека трпението ни е при крај .Експериментот со ставање на помладиве се одби од глава шо значи не , не сме спремни . Тоа старците што за повеќето се истрошени требаат ко воздух во тимот .
Фалкао неопходен ! Роман ме заболе за политиката за играчите на 30 години Ешли макар што знае да киксне ко секоја нормална индивидуа ова остало може вода да му носат ,треба уште фурни леб за да го стигнат . Луиз почесто да грее клупа зошто дечкото забега ова најблаго кажано .
И да најиритирачки моменти беа кога бркаме резулатат губиме од Бромвич , знаат дека Јунјтед и Сити ќе не одминат тие онака препотентно и уфилмано пробуваат со финти , пети и шестици оф бее :mad:

По еден благослов на Норич што вчера не извадија и нас , ни дадоа шанса ...

Едвај чекам да се вратат Френки и Тери, каква будала сум, па уште викам, и Тери и Лампард треба да си одат, имаме достојни замени. Што вика Кими, ма немој да ме јебеш бре, се ебам сам себе у мозок со глупи претпоставки. Луиз и Гери ко да не се тие од минатата сезона кога во финале не носија на грб против Баерн. Посебно сум разочаран од Луиз, превише недисплиниран, тотално дефокусиран, колку гола примивме само поради негови грешки и лоша комуникација. Имаат уште за учење од Тери, и Давид и Гери.
Френки е редно се врати, мора да се ротира со Микел, и Оби падна веќе, се послаби и послаби партии, не знае една топка да додаде, а пасот да биде подолг од 1 метар, колку само грешки и од негова страна. Се ми се чини дека тимов забега од колосек, Роби ко да изгуби контрола во соблекувална.
550509_357568014310812_166850193382596_928784_1071419028_n.jpg
А и типчинава опасно фали во Челзи, колку само флоп напаѓачи имаме во Стариџ и Торес, од кој еден не влага во шанси, а другиот влага но секогаш фелнува заради атракција.

Ми се свиѓа изјавата на Ди Матео, нека стои и тука. Баш да видиме што ќе направи.

'We have been playing a little bit different this season and we might have to go a little bit back to win games, to make sure we don't concede and still have good combinations to score goals.
'Maybe it is the time when we might have to change in terms of our selection and the way we play, looking at the set-up of the team and sacrifice a little bit the attacking options to go a bit more defensive.
'We had a lot of joy with the way we have been playing and long-term that is the way we want to go but we need a couple of positive result to get our confidence high again and then move on.
'We have two massive games but we have players with a lot of experience and we have been in this position before.'

Дечки имате информации кој ќе отсуствува за вторник освен Тери?

Ми се свиѓа изјавата на Ди Матео, нека стои и тука. Баш да видиме што ќе направи.

'We have been playing a little bit different this season and we might have to go a little bit back to win games, to make sure we don't concede and still have good combinations to score goals.
'Maybe it is the time when we might have to change in terms of our selection and the way we play, looking at the set-up of the team and sacrifice a little bit the attacking options to go a bit more defensive.
'We had a lot of joy with the way we have been playing and long-term that is the way we want to go but we need a couple of positive result to get our confidence high again and then move on.
'We have two massive games but we have players with a lot of experience and we have been in this position before.'
4-4-2?

Ешли-Кејхил-Ива-Азпи
Хазард-Мата-Микел-Марин
Стариџ-Торес

хм.....
--- надополнето: 18 ноември 2012 во 19:35 ---
Дечки имате информации кој ќе отсуствува за вторник освен Тери?
Ништо 100% сигурно ама најверојатно Тери и Лампард само нема да бидат спремни.

Кога изгубивме од ВБА, реков дека Гвардиола води со 1-0 наспрема Ди Матео. До крајот на одлучувачкиот период за сезоната на Челзи, во игра се уште неколку меча, Јувентус, Сити, Фулам. Мило ми е што Роби е свесен дека губи, и дека мора да превземе радикални чекори за да се врати во игра, инаку нема кој друг да го јаде за пропадната сезона на Челзи поради лоши резултати во Ноември, на него е одговорноста за лошите резултати, така било секогаш, така и ќе биде.
Челзи со новата пимплачка игра со која потсетува на Арсенал видовме какви резултати вади, ала Арсенал, не иде така, Челзи отсекогаш играл на контри со јака дефанзива, неможе да се иде на титула во мечеви со Јунајтед и Сити кога сме отворени ко Аргета паштета од противник и цело време една иста филозофија да се фура. Мило ми е што пак ќе се вратиме на стариот стил, можеби не бил толку 'атрактивен' но даваше далеку подобри резултати, а за Челзи и неговите амбиции, резултати се битни, не сме ние Арсенал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom