Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе па и ти мислеше дека сум скроз сериозен?
--- надополнето: 18 ноември 2012 во 19:24 ---
![]()
Ја мислам дека се гледа меѓусебен дуел а не гол разликаА оти не свајќате дека и со пораз од Јуве и победа со Нордсјеланд дека поминуваме групи?
1 бод повеќе ќе имаме.Ја мислам дека се гледа меѓусебен дуел а не гол разлика![]()
1 бод повеќе ќе имаме.
Дада, очајни сме со напаѓачи, штета за средниот ред составен од Мата, Хазард и Оскар да игра за второкласни напаѓачи како Стариџ и Торес, за нив ми е најмногу криво. Очајно фали Дрогба, или еден од Фалкао, Кавани, кои ќе решат меч со еден потег, таков напаѓач му треба на Челзи.
Јас се надевам дека еден ден Феруз и Лукаку ќе ги исполнат потенцијалот и очекувањата од нив, очигледно е дека се работи за јаки деца, па да имаме класа напаѓачи, бидејќи секое друго решение е по 50 милиони.
Абе ќе изгубат Јуве од нивА Јуве - Шахтар во последно коло не ја рачунаш?
Абе ќе изгубат Јуве од нив
Пошто очигледно, Шахтјор се појаки од нас...
Затоа додека Тери не се врати, Бане со Гери централни бекови, десно Азли. Многу ми се свиѓа како игра дечково, беше еден од подобрите на претходните две утакмици. Плус има простор и за прогрес, ама потребни му се натпревари, се надевам ќе биде често игран во првиот тим.Токму така. Немаме напаѓач кој знае со 1 потег да реши утакмица. Овие нашиве само дриблачи, иако повеќе самите себе се дриблат. РВП, Џеко, Тевез, Чичарито и Агуеро заедно имаат 29 голови постигнато досега, наспроти 5 на нашиве зверови... Џеко и самиот не е свесен колку победи им донесе на Сити влегувајки од клупа. Минатото коло Чичарито даде 3 гола за пресврт и победа. За другите пак нема потреба да се коментира. Тоа е. Ќе се нервираме уште месец и пол и ќе чекаме во јануари да се донесе класа напаѓач. Читав сеа нешто демек Абрамович дал наредба да Торес се продаде во јануари, а Еменало да направи листа од напаѓачи па да се донесе еден. Скептик сум дека ќе се купува во јануари, ама да видиме. Ако јас би бирал, би го избрал Фалкао. Никој друг.
Друго шо сакав да кажам...Луиз не убива на моменти. Прави непромислени излети и грешки. Кривец беше за првиот гол вчера, и за уште многу минатите кола. Свесен сум дека РДМ го гледа тоа, но што превзема околу тоа незнам.