Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Значи секој гол што ќе го примиме е грешка на Чех?

pa dobro be gledas li kakvi eftini golovi prima ? ili se pravis na toso sega?
--- надополнето: 17 ноември 2012 во 17:21 ---
пенал имаше над Мозес ти ебам судијата.

Овие Вест Бром каква само среќа имаа на натпреваров.
И овие од други тимови што коментираат тука одете у пм. Не ни се потребни информации.

Разлог плус да се напијам вечер, да си легнам и утре да ме боли глава. :tapp:

После мечов само ќе искоментирам едно нешто.
WBA fail. Next Juventus.
Di Matteo 0-1 Guardiola.

526348_490791794285402_1939193675_n.jpg

Лукаку одма да го вратат назад на кој нашле играч да даваат на позајмица да им го ебам племето покварено.Секоја сезона се дешаават овие срања во исто време преку кур веќе.Во право беа некои членови кога викаа а Стариџ а Торес исто срање ти ебам инвалидите неписмени , и стварно не разбирам како можеа да си допуштат со двајца ебани инвалидски напаѓачи да ја изгураат цела сезона , па кога треба да се брка резултат како денес во случајов немаш играч од нападот на клупа и го ставаш Рамче ептен патетично.

Овие Вест Бром каква само среќа имаа на натпреваров.
И овие од други тимови што коментираат тука одете у пм. Не ни се потребни информации.
Сликиве немаат врска,во второ Челзи имаше 80% посед.
Умрен ниеден, социјален случај.Ај GTFO од темава.
Ок, смири се малце, овој Ули Хенес е добар човек, не пуши, не пие, не се дрогира, не прави лоши работи. :D Шала на страна, морам малце на шала пошо трагична е работава. Не ти требаат вакви коментари, научи се да поднесеш пораз како што треба. Знам дека си изнервиран и јас сум, но не ја фрлај нервозата врз други. Ако сакаш пцуј го Стариџ.
Стариџ напаѓач?! Nevermore!!!! Абе човек, Торес да ги имаше тие две шанси, двете ќе ги дадеше...Заслужено изгубивме. Зошто заслужено? Затоа што не знаеме да користиме шансите кои и така тешко ги правиме во последните 3 утакмици во ПЛ (а плус и против Шахтјор). ВБА си ги искористија шансите кои им беа пружени и тоа е тоа....да ги тепавме Свонси и Ливерпул, овој пораз немаше да биде толку тешко поднесен, но вака веќе станува и повеќе од критично. Претходно го пофалив Ромеу, сега сакам и Цезар да го пофалам. Според мене, одлично играше и против Ливерпул и денеска. Секогаш истиов период не' заебува....друго не знам што да кажам.
123456 Ај кажи ми што можеше да направи Чех за голот? Топката се одбива од земја и притоа потешко е да се предвиди каде ќе заврши. Да не зборам дека на 3-4 метри од гол беше Лонг. Ај не се брукај молим те, ај подобро Турбуљ или Хиларио да бранат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom