Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Од тие 50 милиони 50% т.е. 25 милиони според договорот негов одат кај него и агентот. Кај и да е до вечер ќе дојде информација дека ние ќе треба да им платиме на ПСЖ :pos: Ваков бизнис само во Барса и во Македонија.

Треба се луди 50 да платат за играч што повеќе е во болница него ли на терен. А ако платат 100 комотно нека се самораспуштат.

Мене ми делува на патка ова, нема да си оди.
Мене ми личи дека ПСЖ со време планираат да купат некое крило, најверојатно Мбапе ќе го продадат во Реал.

Според мене, можеме и без него, профит од продажба 25 милиони, ослободување од плата 5м бруто/10м нето по сезона.
Ќе можеме да земеме млад десен бек, а на десно крило Рафиња, Торес/Јамал.

5 месеци беше повреден минатата сезона, пред таа пак имаше 3-4 месеци повреда.

Меч со 2 острици е Дембеле. За 50 милиони ако си оди ќе ми биде криво, за 100 ќе им го однесам на грб ако треба.

Nisto ne gubime so Dembele, ne pamtam da bil resevac na nekoj biten natprevar (povredite na strana). Neznam kolku e izvodlivo Dembele da im se dade bezpari i da go zemat Mbape na posudba so moznost da napravi transfer sledna sezona. Veruvam PSG nejkat da go dadat na Real. Sekako ako od druga strana Mbappe ne sonuva za transfer vo Real

Дембеле не придонесол ама баш ништо во клучни моменти, не постои против јаки екипи во битни утакмици, едино за во лигава е ок. За 100 милки треба со панделка да им го предадат, ама пак ќе речам, нема да прифати да си оди гарант.

А бе не си прајте филмови каков Мбапе. Ни на сон нема да дојдр кај нас.
Дембеле за 50 милиони не би го дал, али за 100 да.
Ма да сега изборот на десни крила не е нешто нај, нај.. во тој случај би останал Торес, кој би бил замена за Рафиња, а лево би биле Фати, Ез Абде и Гави.

Него, ме плаши што нашиве бараат офанзивен везен, а наводно на Чави желба му бил Ло Целсо. ‍♂️

A pa od kaj muabetive deka ne bi go dale za 50 ama za 100 da. Ako pred 31 July Dembele im dade zeleno svetlo fino lepo plakaat klauzula od 50 i niven e, kako sto napravija so Neymar. Znaci ne e do Barca odlukata nego do Dembele

Нико Гонзалес и официјално во Порто за 8.5 милиони евра. Барса ќе добива и одреден % од евентуален трансфер, плус опција да го врати ако сака.

Screenshot_20230729_193037_Facebook.jpg

Нико Гонзалес и официјално во Порто за 8.5 милиони евра. Барса ќе добива и одреден % од евентуален трансфер, плус опција да го врати ако сака.

Прегледај го приврзокот 385917

Не дека е многу 30 милиони ако стане класа играч, имаат и 40% од нареден трансфер, ама сепак според мене избрзан трансфер. Очигледно многу ни требаат пари.

Според најавите, наредни се Ленгле, Дест и Кеси. Од сите тројца нема да извадат 30 милиони. Барем да се ослободат од платите.
Автоматски споено мислење:

Пиши пропало на сезоната со Ромеу...

Последно уредено:
Одеме со Класико, нема пријателска со комшија :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom