B
Beck's
Гостин
Od kaj ispadna maliov, zver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овој како Педро на времето, од нигде никаде партали ги правеше.Od kaj ispadna maliov, zver
Реал чукна 5 пречки, Барса даде 3 гола толку околу натпреварот. Барселона после даден гол игра доста повлечено и само среќата беше пресуден фактор вчера.Пишете збор - два кој ја гледал за играта.
Значи исто како лани ќе биде.Реал чукна 5 пречки, Барса даде 3 гола толку околу натпреварот. Барселона после даден гол игра доста повлечено и само среќата беше пресуден фактор вчера.
Значи исто како лани ќе биде.
3 штопери, 2ца ДМ, без класичен денсен бек и без класично лево крило.
Да му ебам све на Чави со канцер играта.
Да не го спомнува Кројф и филозофијата негова да не му ебам сестрата.
Пишете збор - два кој ја гледал за играта.
Тоа ми беше следно прашање дали се повредиле Гундоган и Кристенсен пошо гледам у прво искочиле.Далеку беше од канцер како таа во купот кога ги победивме на среќа. Имавме шанси и добри пробиви, и двете екипи имаа свои моменти. 7-8 шута имавме на гол, ме мрзи сега статистика да барам али тука некаде е.
Од другата страна Винициус немаше среќа а можеше хет трик да ни закачи. Јас би рекол офанзивно бевме океј али дефанзивно имаше многу пропусти, особено кога влезе ботот Гарсија. На сите даде шанса Чави, уште во 30 минута почна со измени.
Сепак е пријателска нема многу значење.
Пишав и после утакмицата со Арсенал, Лева не е тоа што беше пред неколку години.Ја го гледав првото полувреме. Марк беше ѕид, фати и возможно и невозможно. Одбраната исто беше добра, Балде искина. Средината се познава дека не е уиграна. Цел среден ред го држеше Френки, беше по цел терен. Предобра партија изигра. Новите појачувања - Ориол и Гундонган малку потешко свикнуваа на улогите на терен ама воглавно беа добри. Ориол беше стабилен и мислам дека заедно со Френки би биле добро дуо. Едниот ке игра дефанзивно т.е Ориол а Френки ке ја изнесува топката. Гундоган се повреди и излезе порано, не можам да кажам мислење. Левандовски беше лош. Лош прием и лошо позиционирање. Дембеле океј.