Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Според мене, можеме и без него, профит од продажба 25 милиони, ослободување од плата 5м бруто/10м нето по сезона.
Ќе можеме да земеме млад десен бек, а на десно крило Рафиња, Торес/Јамал.
Nisto ne gubime so Dembele, ne pamtam da bil resevac na nekoj biten natprevar (povredite na strana). Neznam kolku e izvodlivo Dembele da im se dade bezpari i da go zemat Mbape na posudba so moznost da napravi transfer sledna sezona. Veruvam PSG nejkat da go dadat na Real. Sekako ako od druga strana Mbappe ne sonuva za transfer vo Real
Да не претеруваме сепак. Дембеле е премногу битен, настрана повредите, кога е во игра секогаш прави разлика на теренот. Брз е, има добар дриблинг, најопасен играч во ситуација еден на еден ни е он.Дембеле не придонесол ама баш ништо во клучни моменти, не постои против јаки екипи во битни утакмици, едино за во лигава е ок. За 100 милки треба со панделка да им го предадат, ама пак ќе речам, нема да прифати да си оди гарант.
Наводно, ако Мбапе замине, ПСЖ се спремни да ја платат и клаузулата од 100 милиони, ако не го убедат до утре.
Не можам да ја најдам веста на твитер, ама пишуваше дека ако не го договорат до 1ви август, ПСЖ ќе пробаат да преговараат за цена, за да не ја плататАко си оди ќе си оди утре, нема логика после да го убедуваат кога цела сума ќе е за Барса.
Мбапе нема шанси да си оди пред да зема бонусот, мислам до 1 август му беше и него во договорот за исплата.
Добро кој му стави клаузула од 50м додека на другите е по 600м??? Да го ставам на мајка му