Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
И за Педро, Роберто и Бускетс викавме така... полека, има време.
Иниеста на 24 години почна да игра константно за прв тим, што он да не е нешто физички јак?
До кога ќе правиме споредби со таа генерација, еднаш на којзнае колку години се погодува така. Други времиња се денес, ако Пуиг остане во Б тимот до 24 години ќе го заборавиме дека постоел и следен тим ќе му е Хуеска.

Бартомеу: „Ние се стремиме кон сè и пазарот не е завршен“

Последно уредено:
За овој Дембеле гадно се заебавме,некако се повеќе ја губам надежта дека може да биде нешто од него.
Џабе има талент кога нема мозок,пасови у аут дава,никаков осет за пас,100 изгубени топки,само тој лажњакот го праи и неможе пак да пројде никого,10 пати побрз е од противниците...
Уште кога ќе се додаде тука дека е стаклен...Незнам како управата мисли дека овој ќе биде лидер во иднина.

Рики одличен,мора да се форсира иднава сезона,Френки исто солиден,па и Ракитич не е лош.
Одбраната кашапопара,целосно изгубени,освен Семедо другите ништо не прикажаа,голот што го примивме Пиќе и Умтити заспаа,Алба испадна како раткапна.
Овој Перез ништо не покажа озгледа на среќа му беа тие 2 гола,денеска не се виде.

Де Јонг е одлично вклопен.
Гризман има изгубено координација. Тотално погрешни му се движењата до сега, се гледа последица од стилот на Чоло. Не е привикнат уште на Барса. Ќе го среди Меси :)

Не знам дали причината е што е склон на повреди и сакаат да го продадат, ама Рафиња у секое време би го ставил пред Алења. Може да покрие и крило, се труди како никој. Нема да се буни и да е 6ти играч во средина и плус ќе менува и на крило, секако ќе има 20+ утакмици...

Сакам да го земеме Нејмар само заради инает на арапите, баш ми е мило шо им прави исто како и нас шо ни правеше, ама не им е баш интересно кога се на другата страна од паричката. :kuracc:

Нема врска ова со повредава, реално и паметно што го направија ова као демек повреда. Нека одмори уште малку, таман ке биде спремен за почеток на сезона.

Наводно према некојси Давид Валдеаренас, за неколку дена официјална потврда ќе имало за Нејмар, а неколку саати подоцна на инста има пост објавено "Добредојде Нејмар".

Е сеа мене ова ми изглеа како гола вода, а па со оглед како замина лани додека на сите ми изгледаше невозможно не ме чуди и да дојде, башка ене се смешкаше нешо Бартомеу коа му довикуваа за Нејмар

Ај сеа реално секакви шпекулации вртат низ медиумиве, ама негде прочитав дека дури и Кутињо и Дембеле да заминат пак таа намалена плата што би била на Нејмар е превисока и од целокупниот приход што го вади Барса годишно 60 и кусур % идат за плати а лимитот е 70%. И според ова е премногу тешко да дојде, речиси невозможно. Ќе си речеш јасно е, медиум од гомна јадење пари прават, ама управава што се контраат меѓусебно, еден едно збори друг друго, па откази што ти не, какви кловнови се чудо. Ах бе циган еден бе на кое дереџе го донесе клубов, наместо јавно извинување за тоа што го напраи една клоца од сите на кампот по глава ако се вратиш, тогаш би ти простил.

Последно уредено од модератор:
@Mayavin ако дојде Neymar ќе заминат некои дефинитивно. Ако отиде на позајмица Coutinho и се продаде Vidal/Rakitic ќе има за платата на циго ...

Се шушка наголемо за Нејмар, дури и тој што собираше потписи против барто пиша дека доаѓа. Сепак со огромна доза на резерва треба да се земе тоа. Но во случај да испадне, огномет другари :D
Автоматски споено мислење:

Наводно према некојси Давид Валдеаренас, за неколку дена официјална потврда ќе имало за Нејмар, а неколку саати подоцна на инста има пост објавено "Добредојде Нејмар".

Е сеа мене ова ми изглеа како гола вода, а па со оглед како замина лани додека на сите ми изгледаше невозможно не ме чуди и да дојде, башка ене се смешкаше нешо Бартомеу коа му довикуваа за Нејмар

Ај сеа реално секакви шпекулации вртат низ медиумиве, ама негде прочитав дека дури и Кутињо и Дембеле да заминат пак таа намалена плата што би била на Нејмар е превисока и од целокупниот приход што го вади Барса годишно 60 и кусур % идат за плати а лимитот е 70%. И според ова е премногу тешко да дојде, речиси невозможно. Ќе си речеш јасно е, медиум од гомна јадење пари прават, ама управава што се контраат меѓусебно, еден едно збори друг друго, па откази што ти не, какви кловнови се чудо. Ах бе циган еден бе на кое дереџе го донесе клубов, наместо јавно извинување за тоа што го напраи една клоца од сите на кампот по глава ако се вратиш, тогаш би ти простил.
Двајца ќе си одат ако дојде Нејмар, нема да е проблем платата. Кутињо готово сигурно ќе си оди ако дојде Нејмар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom