Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Па по се изгледа Кутињо останува,нема екипа која ќе плати 100-120 милиони,а и самиот Кутињо изјави дека во Англија освен во Ливерпул за друг клуб нема да потпиши.Малком највероватно во Зенит за 40-милиони плус некои бонуси,ама работата е дека во средината барем една голема риба мора да замини,па како што се зборува последно Ракитич би бил ставен на трансфер листа.Од друга страна ќе биде многу многу интересно гала 11-ката,дали ќе се осуди Валверде да го седни на клупа Суарез,и Дембеле дадобие шанса или,некои систем нов,некои формации нови ќе гледаме? Последно што читав се обновил интересот на Јунајтед за Умтити,незнам колку е вистина,наводно после пропаднатиот договор за Мегваер се насочиле кон Умтити па......Дали Барса е спремна дасе раздели од Умтити после пропаднатиот трансфер на Де лихт

[SER] | We reveal to you the tactic of FC Barcelona for the 2019/2020 season. Griezmann will play in the far right and Ousman Dembele to the left while Messi play as no (9) and sometimes will switch with Griezmann.

Зошто цело време мислев дека овој Фирпо е напаѓач :ROFLMAO:
Ваљда затоа шо под палка на Сетиен играл како крило некогааш и често пати знае да излета скрос памтам со вас искина и ви шибна некое голче

Малком и официјално во Зенит.
40 милиони плус 5 бонуси.

Искрено добро е што и волку извадивме за него,да останеше немаше да помириса терен.
До крај на лето уште Рафиња да го шитнеме,Фирпо да дојде и тоа е тоа.
За Нејмар не верувам дека сме заинтересирани,многу бараат ПСЖ.

Би сакал и Кутињо да го продадеме,нема место во тимов најдобро ќе биде и за него и за Барса да си замине.

Јас не сум за продажба на Кутињо, следната сезона можеби нема да е валверде на клупа, па ако дојде нормален тренер може да се врати стариот Кутињо.

Единствено би го продал во случај да дојде Нејмар, што нема теоретски шанси.

Се шпекулира како наводно Арсенал сакал да го земи на позајмица Кутињо со право на откуп,под услов сега да плати 25-30 милиони,а наредното лето уште 70-80,па така некаде да стигнат до 100-ка или над 100....Мора мора да се намали Гужвата во средниот ред,Муса Вагуе од б тим,ќе бил промовиран во првиов тим што значи Роберто ќе оди средина,па ако навистина е точно ова што се зборува (Наводно ќе имало утре разговор пред Гампер купот) мора уште некој да замини Видал/Ракитич

Фирпо за 18+7 потпишува. Добро е, со овој и Вагуе одбраната ни е средена топ.
Средината е пренатрупана. Мислам дека уште оваа година ќе бидат тука Видал и Ракитич, а другата ќе заминат и двајцата и ќе се даде шанса на Рики.
Кутињо ќе замине само ако дојде Нејмар.
Негде се пишуваше дека не се исклучува можноста Нејмар да дојде како Мбапе во ПСЖ, позајмица со задолжителњн откуп другата година и тоа само кеш. Цифра од 180-200 милиони. Ако е така, другата годима ќе има распродажба.

Ваге е превара, ќе лета следната сезона, Миранда 2.

Уште Рафиња остана за шиткање и то е то.

Истово го мислам,до сега што сум го гледал не ми оставил никаков впечаток,не верувам дека може нешто да направи во Барса.

Миранда изигра одлично У19 првенство. Не треба да се отпишува пребрзо сепак е млад. Ваге играше за Сенегал во Африканскиот куп.

Фирпо е баш играч за во Барса, бек кој игра и во офанзива.

Миранда изигра одлично У19 првенство. Не треба да се отпишува пребрзо сепак е млад. Ваге играше за Сенегал во Африканскиот куп.

Фирпо е баш играч за во Барса, бек кој игра и во офанзива.
Јас од тоа што го видов од Миранда и Ваге е светлосни години од квалитет за Барса, посебно џупчево ќе го сомелат во Примера. Готов производ се бара за во прв тим, само Рики Пуиг има потенцијал за тоа од вториот тим, ама физички е преслаб, 55 кила имал само, опасно е да се пушти против касапи од прва лига.

За Фирпо останува да видиме, не би прогнозирал ништо.

Јас од тоа што го видов од Миранда и Ваге е светлосни години од квалитет за Барса, посебно џупчево ќе го сомелат во Примера. Готов производ се бара за во прв тим, само Рики Пуиг има потенцијал за тоа од вториот тим, ама физички е преслаб, 55 кила имал само, опасно е да се пушти против касапи од прва лига.

За Фирпо останува да видиме, не би прогнозирал ништо.
И за Педро, Роберто и Бускетс викавме така... полека, има време.
Иниеста на 24 години почна да игра константно за прв тим, што он да не е нешто физички јак?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom