Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чисто сумњам дека Јувентус ќе се истресе 300 милиони за Нејмар. Освен ако Арапите не им го шитнат за помала цена само за инает на Барса.![]()

Тие двајца, ама уште 150m најмалце ќе бараат....Бонучи и Игуаин у пакет и некој денар и таман е. И се разбира, ако прифати плата 2х помала.![]()
Се зафркава човекот беТие двајца, ама уште 150m најмалце ќе бараат....
шеикот ќе им ги побара Роналдо, Дибала, Де Лихт и 100 милиони РЕАЛноСе зафркава човекот бешеикот ќе им ги побара Роналдо, Дибала, Де Лихт и 100 милиони
![]()

Е тие Мундо Депортиво први објавија за Феликс и ти прв го искоментира истово за после неколку дена да го официјализираатМундо Депортиво читаш и доста е![]()

Не беше нивна информација, кога го отворив линкот пишеше according to Record или така нешто, португалски весник. Никогаш не дознале за трансфер па да објават ексклузива, во тоа сум сигуренЕ тие Мундо Депортиво први објавија за Феликс и ти прв го искоментира истово за после неколку дена да го официјализираат![]()

Наводно (ма да не вервам) ПСЖ го бара Дибала + кеш. Салам го имате на инает фатено шеикот ама а? Ми се чини Барса 200м да понуди а др клуб 150 на др клуб ќе му го дај.
А ова за Нејмар не верувам Јуве ни да помислил можи само да подпрашал иако пред трансфер прозорецот продадоа акции вредни 175м и ги додадоа на летниот буџет и покрај ова, не вервам да дојди до трансфер на нејмар, неможно е![]()

Прочитај ја последната реченица.Каква отепана управа, зошто го откупуваа за 4 милиони не ми е јасно, демек пари ќе направеа на него, тие бам за 6 и тоа следната сезона
[DOUBLEPOST=1563479668][/DOUBLEPOST]Со оглед на тоа дека добро ја изигра минатава сезона реал ќе извадеа 40 за него.
Ок. И?Прочитај ја последната реченица.