- Член од
- 16 ноември 2013
- Мислења
- 8.653
- Поени од реакции
- 14.054
Од кај е инфово?Coutinho на Instagram профил тргнал текстот дека е играч на Барса...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од кај е инфово?Coutinho на Instagram профил тргнал текстот дека е играч на Барса...

у раце.Де Лигт официјално во Јуве.
Незнам искрено како го загубивме,цела сезона се збореше дека сигурно ќе дојде,со Де Јонг викаа дека сакаат заедно да играат во иднина,Раиола менаџер му беше демек со добри односи со управата,на крај соу раце.
Сепак имаме доста штопери Пиќе искина претходната сезона,Умтити ако не се повредува е карпа,Ленгле солиден,еве и Тодибо е тука.
Најверојатно сега ќе се тегнеме со ПСЖ за Нејмар до крај на лето,добро е што циганот форсира да си оди,на некој начин сам си ја тера работата,Барса може само да прати од страна и да чека ПСЖ да попуштат.
Лев бек и Нејмар. Тоа е до крај.
Ако дојде Нејмар ќе си оди Малком, плус Рафиња и евентуално ако се вклучи некој во трансферот на Нејмар. Тоа ќе е тоа летово.
Прегледај го приврзокот 212691
Мислам дека овaа постава треба да се користи...

друга прогноза ми беше дека со левиот бек ќе заврши пазарот, добро оди и тој тип