Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Govnoto valverde i negovite taktiki ebeni neka sr nosat u picku mater

Sent from my iPhone using Tapatalk

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Ќе им дадеме еден бе, само да не примиме 5. :pos:

Uste ednas se dokaza kakov glup trener imame trener za mali utakmucu ne za golemi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

После ова, јас бев еден од ретките кои го штедеше Валверде со критики, но ова е СРАМНО.
Отказ одма.

Какво второ полувреме, очај

Да се затвори групава до наредна сезона незнам друго што да ви речам, незнам вие каде видовте доминирање. Ако не му се даде отказ на Валверде уште вечерва срамота од клуб ке е.

Не треба во авионот да го пуштат, ебате дебилот пасивен.

Секоја чест за Ливерпул, не пикнаа во шише, го запечатија со славонска тапа и не фрлија од крајот на светот. Клоп е мастермајнд, тотал фудбал. :cuc:

Нов договор за Валверде, наредната сезона со 5-0 да отпаднат :)

Да резумираме:

• 3-0 од првата утакмица
  • Ливерпул без Салах, Фирмино, Кеита
  • Нашиве одмараа, Ливерпул се мачеше до 90та во Премиер и пак претрчаа едно 200км повеќе
Ова најголемото дно што го имам доживеано во повеќе од 20 години како навивач на Барса. Ги имам гледано во Уефа Куп, ги имам гледано кога се мачеа да стигнат до ЛШ, ама со грдиов Валверде 2 сезони по ред го изедовме најголемиот срам.

Толку од мене, Купот во Шпанија ако го освојат нека си го напикат в шупак, немам јас нерви да трошам на дебиливе.

Последно уредено:
Валверде мајстор за отпаѓање!!!

Нека го провери некој Дембеле, да не го најдат обесен наутро

ОДМА продажба на Дембеле за утнатиот зицер.
Валвердево на клоци оут.Кутињо
ист продажба , играч мање за Барса. Повеќе за Ливерул изигра одколку за Барселона...

Ова е срамно, ама уште поголем срам ќе биде ако Валверде не си даде отказ сместа.
Мрш од клубов подалеку фаца ти ебам мутава.
А Дембеле, ти стај си го прстот на глава сега, говно едно што си играше кур на 3-0, а можеше комотно да ја смириш и да го прашаш Алисон кај да му шутираш.
Кутињо, се надевам дека ќе има доблест и сам ќе си побара транфер летово.

Четвртиот гол ја даде целосната слика за тимот вечерва...

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom