Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Стаклениов Дембеле скинал бутен мускул,ебате тоа "среќата". Ги пропушта двете четвртфинални средби 99%.

Mu se vraka kako bumerang na Valverde toa sto ne mu dava moznost na Malcom iako istiot sekogas gi iskoristil maksimalno tie malku minuti dadeni. Ne mi se veruva sto celo vreme go drzi kako zamena i go cuva Coutinho vo nikakva forma celo vreme.

Стаклениов Дембеле скинал бутен мускул,ебате тоа "среќата". Ги пропушта двете четвртфинални средби 99%.
Не знам кој е крив. Зошто при поволен резултат тренерот го става да игра или зошто лекарскиот тим дале зелено светло? 3-4 недели OUT
ПС: Два пати истрча напред , даде гол и скинал бутен мускул...

Стаклен ептен, голем хендикеп за во ЛШ особено ќе е. Мора сега и Малком да добие шанса, иако мислам дека Валверде попрво ќе се врати на 4-4-2 отколку да го пушти во игра.

Кај ги пропушта четвртфиналињата бе што зборите?:confused:
Лекарскиот тим известил 3-4 недели пауза,а утакмиците се на 9/10 Април(првата)до тогаш има 3 ипол недели.
Ако се земе и тоа дека има репрезентативна пауза не е некој проблем.
Мене друго ме плаши,цело време влечка повреди Дембеле,да не испадне на крај Вермален 2,посебно има проблем со таа задна ложа веќе неколку пати паузираше за тоа,моментално не ни е голем проблем тоа ама ако го планираме за лидер еден ден тие ситни повреди може многу да не коштаат.:(

Последно уредено:
Кај ги пропушта четвртфиналињата бе што зборите?:confused:
Лекарскиот тим известил 3-4 недели пауза,а утакмиците се на 9/10 Април(првата)до тогаш има 3 ипол недели.
Ако се земе и тоа дека има репрезентативна пауза не е некој проблем.
Мене друго ме плаши,цело време влечка повреди Дембеле,да не испадне на крај Вермален 2,посебно има проблем со таа задна ложа веќе неколку пати паузираше за тоа,моментално не ни е голем проблем тоа ама ако го планираме за лидер еден ден тие ситни повреди може многу да не коштаат.:(
Ќе ги пропушти сигурно, ќе биде и подолго отсутен, после тоа следува процес на враќање, а тоа трае време.

Дембеле беше повреден и не беше спремен за да почне, затоа и Кутињо беше во почетниот состав. Калкулиран ризик беше тоа што го пушти Валверде во игра, затоа што во моментот кога влезе резултатот беше 2-1, а во секое време секој нормален човек би одбрал да го има Дембеле со мала повреда (сметајќи дека ќе се врати до некое задоволително ниво на спремност за наредните дуели) во 1/4 финале, отколку воопшто да не играме во наредната фаза.

Муабетот во целата оваа "ера" на Валверде е дека не презема ризици и дека секогаш оди на сигурно, но за вчера не смее да му се замери ништо. Не се прајте дека гледате ЛШ од вчера, зборуваме за најелитното фудбалско натпреварување во светот, а вие очекувате на секој натпревар да ја имаме контролата 100% од времето. Неможе така, ако сакаш да освоиш, ќе се помачиш, ќе се надеваш дека ќе имаш среќа и дека грешките ќе бидат сведени на минимум. Тимот на Реал освои 4 ЛШ во 5 години, на сите натпревари беа доминантни? Не се тресеа на моменти дали ќе пројдат или не?

Кутињо даде знаци на живот. Мора да влезе во форма за најтешките мечеви на сезоната.
Суарез последниот период игра супер, но сепак не може да очекуваме да биде каков што беше пред 2-3 години.

Артур мора да го средат физички да може да одигра 90 мин на високо темпо, многу подруго е кога игра он.

На Кутињо му лежат екипиве надвор од Шпанија, особено ако играме против англиска екипа мислам дека ќе растури. Играта им е таква што оставаат многу простор, а штом Кутињо нема играч на грб и му оставиш простор си наебал :D

Овој Јович не е лош,мислам дека ќе биде грешка доколку го донесеме Гомез место него.
Јович прв стрелец е во Бундес,еве го и на битни утакмици се покажува.
50 милки како што се збореше може да биде грабеж.

Liverpool - Ajax
Juventus - Porto
Man Utd - Totenhem
Barcelona - Man City
Што мислите за овие парови, ако се паднат ?

Сите директори биле вчера во Милано да го пратат Јовиќ. Јако голче им стегна, од сите имиња што се спомнуваат тој е најдобра опција.

Против Man Utd. Ќе биде јако.[DOUBLEPOST=1552648734][/DOUBLEPOST]Полуфинале со Porto/Liverpool.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom