Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Реваншот нагости, нема сомнеж дека сме подобри, само Солскер има многу среќа видивме против псж :) форца Барса

Реваншот нагости, нема сомнеж дека сме подобри, само Солскер има многу среќа видивме против псж :) форца Барса
Првата утакмица треба All In да ја тепаме со 2-3разлика, за втората 0:1 1:1 2:2 ќе е доста...

Првата најверојатно ќе ја играме гости, не смеат и Сити и Јунајтед да играт на домашен терен во иста вечер како шо разбрав.

Добра ждрепка, Сити само во финале а претходно ако заслужуваме финале мора да изиграме перфектен двомеч со Ливерпул.
Сметам дека сме фаворити со Јунајтед, но не смее да се потценува.

Добра ждрепка, Сити само во финале а претходно ако заслужуваме финале мора да изиграме перфектен двомеч со Ливерпул.
Сметам дека сме фаворити со Јунајтед, но не смее да се потценува.
После она со ПСЖ, не ми се верува дека има некој што ќе потцени било кого.

Благи фаворити сме против Јунајтед, али со пердето на клупата секој резултат ми е изводлив. Во никој случај нема да потценат, мислам дека ќе тргнат со сите сили во ЛШ, патот до финале изгледа реален.

Добар ждреб имаме. Јунајтед ќе чекаат грешка за да не казнат, не верувам да излезат да се надигруваат. Само немање среќа да дадеме гол може да не елиминира.

А со Ливерпул ќе не чека пекол, мислам ќе биде убав двомеч, но тука ме плаши Валверде да не влезе во дефанзивен мод, да се плаши да се отвори што може скапо да не чини со Ливерпул.

17.03. Betis Barcelona
- Пауза 2 недели -
30.03. Barcelona - Espanyol
02.04. Villarreal - Barcelona
06.04. Barcelona - Atl. Madrid
09.04. Manchester Utd - Barcelona
13.04. Huesca - Barcelona
16.04. Barcelona - Manchester Utd
Пред реваншот играме со Huesca , може да се ротира и со пола сили да се излезе.
Со Атлетико што и да напраат имаме блага предност, се надевам Атлетико ќе кикснат некоја до тогаш...

17.03. Betis Barcelona
- Пауза 2 недели -
30.03. Barcelona - Espanyol
02.04. Villarreal - Barcelona
06.04. Barcelona - Atl. Madrid
09.04. Manchester Utd - Barcelona
13.04. Huesca - Barcelona
16.04. Barcelona - Manchester Utd
Пред реваншот играме со Huesca , може да се ротира и со пола сили да се излезе.
Со Атлетико што и да напраат имаме блага предност, се надевам Атлетико ќе кикснат некоја до тогаш...
Најопасна е репрезентативната пауза, најбитно е да нема повреди, а како што гледам и Меси ќе ги игра пријателските, воопшто не е добро тоа.

Реваншот е дома и тоа е огромна предност. Што и да се изглупираат на гости ќе исправат дома.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom