Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Би требало Атлетико до тогаш да киксне некоја, па ние да си дозволиме луксус за X или пораз против нив.
Абе батали ги тие мувлите, отепани се, на крај трети ќе завршат. Мизерии се, патетико :D

D1kkjBXWsAEP1JZ.jpg

Би одбрал некои од Porto , Man Utd, Totenhem...​

Barcelona record:
30 unbeaten home games.
12та сезона каде што Barcelona оди во 1/4 финале UCL

Messi прв пат дал 2 гола и 2 асистенции во еден натпревар во сите натпреварувања.
Messi (36 Games 36 Goals 20 Assists)

Barcelona record:
30 unbeaten home games.
12та сезона каде што Barcelona оди во 1/4 финале UCL

Messi прв пат дал 2 гола и 2 асистенции во еден натпревар во сите натпреварувања.
Messi (36 Games 36 Goals 20 Assists)

Овој податок малце не ми е верен, ама ај :)
Добра утакмица на Меси, вториот гол ги седна на гз, уште поубав ќе беше да не ја допреше топката голманот на Лион.

Сеуште немам некоја сигурност, највеќе ради Валверде. Играчите се познава дека сезонава се мотивирани во ЛШ, али пристапот на Валверде кој ќе следи на следните утакмици ме плаши. Не знам како би се снашол против Сити или Ливерпул, па дури и против Ајакс. Ако иде против овие тимови на сигурно што се вика, а ќе иде, пиши пропало.

Конечно еден одличен натпревар за Суарез

Пишав дека или ќе им бутнеме 4-5 гола или ќе испаднеме. За среќа испадна првото. :D Мада добри 7-8 минути имаше стресови на 2-1...

За 1/4 финале најголема желба ми е Јунајтед. Ќе биде интересен двомеч. Две екипи со голема фан база, па ќе биде интересно да се гледа и навива. Секогаш е поголем ќеф да се победи таква екипа отколку Порто на пример. А башка против Јунајтед сме фаворити. Убаво е да се избегнат Јувентус, Ливерпул и Сити.

Овој податок малце не ми е верен, ама ај :)
Добра утакмица на Меси, вториот гол ги седна на гз, уште поубав ќе беше да не ја допреше топката голманот на Лион.

Сеуште немам некоја сигурност, највеќе ради Валверде. Играчите се познава дека сезонава се мотивирани во ЛШ, али пристапот на Валверде кој ќе следи на следните утакмици ме плаши. Не знам како би се снашол против Сити или Ливерпул, па дури и против Ајакс. Ако иде против овие тимови на сигурно што се вика, а ќе иде, пиши пропало.
Иако ги искинавме од шанси, имавме водство од 2-0, после нерегуларниот гол на Лион неколку минути како да им се случуваше ментална блокада, што многу ќе е заебано ако се случи со појак тим. Мислам дека проблемот е психолошки, паѓаат психички на притисок после примен гол, така ми изгледа.

Освен тоа што играме со Атлетико пред чевртфиналниот меч во ЛШ, во останатите кола имаме релативно лесен распоред.
На пример со Хуеска е пред реваншот а и нема некој потежок противник до крај на сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom