Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Поарно никој да не носат отколку такви Мунировци како овај Гомез.

Во тој Гомез ништо немам видено,незнам како може да се заинтересирани за таков играч.
Екипата му е пред испаѓање,само 9 гола има,не се малце ама ништо друго не игра само тап ин голови дава.
Колку што го имам гледано ми изгледа ептен спор играч,тромав.
Незнам како би се уклопил во ваква екипа,сепак не се знае ама нема ништо посебно до сега прикажано.
Мислам дека и го форсираат по медиуми само затоа што е Уругваец како Суарез.
Ако треба да се бира меѓу него и Јович,попрво Јович би го земал.

Сепак мислам дека и двајцата се далеку од најдобрите напаѓачи,а не ми изгледаат дека можат да станат ни приближно како Суарез.(секако мислам на Суарез пред неколку години)

Ако бирам јас би сакал оној Пјонтек да го донесеме,само би било потешко пошто тек сега отиде во Милан.
Можеби испуштивме шанса кога беше во Џенова.
Ако е овој во прашање сум да се фрлат и преку 100 милки.
Машина е човекот,а не ми изгледа дека е играч за една сезона.:drk:
Ако треба нека им го дадат и Суарез.

Само Hurricane од Tottenhem. Знае да дајва:pos:, дрибла, со глава. Секоја сезона е 25+ гола во Енглеска лига.

Боби Фирмино ис д мен. Само Ливерпул попрво ќе му извршат атентат, отколку да го пуштат и него кај нас.

Каков пенал им поклони копилето Лахоз на Атлетико!!!

Наместо Кутињо да даде гол од 100 процентна шанса ние примаме одма после тоа гол....
Сега нека се окозат да ја свтрат па со Лион да се влечат по терен.:facepalm:

Многу слабо прво полувреме

f70053f6cd8a402b2f90f174be40c8b4.jpg

Ракитиќ влегува во полна форма :cuc:

Дембеле пак се повредил....:facepalm:
Изгледа го пропушта со Лион натпреварот.

:несвест:[DOUBLEPOST=1552165684][/DOUBLEPOST]Ousmane Dembélé noticed discomfort in his hamstring at the end of the game that made him fear for an injury. He will undergo medical tests tomorrow. [md]

Мислам дека после трансферот на Кутињо, има некоја клаузула или договор помеѓу Барса и Ливерпул дека неможеме да купуваме играчи од нив се до јануари 2021. Така да Фирмино е фикција моментално.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom