Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Bareclona U19 победија и одат понатака во 1/4 UEFA Youth League и ќе играат против Lyon U19.

Гризман може да сними уште едно видео како се радува што ја одбил Барса :kuracc: мада ќе беа полесен противник да поминеа, иако ни Јувентус не изгледаат нешто посебно.

Гризман може да сними уште едно видео како се радува што ја одбил Барса :kuracc: мада ќе беа полесен противник да поминеа, иако ни Јувентус не изгледаат нешто посебно.
Ќе му пропадне кариерата во Атлетико...

Од прва минута треба да се нападне максимално, додека не се направи два гола разлика мора да се притиска. Се останато ќе е грешка на Валверде.

Од прва минута треба да се нападне максимално, додека не се направи два гола разлика мора да се притиска. Се останато ќе е грешка на Валверде.
Ако испаднеме, поради дефанзивна игра некој треба да сноси одговорност. #ValverdeOUT
Има две варијанти на утакмицата:
Да напаѓаме и да ги утепаме со 2-3гола разлика или да чекаме грешка на противникот и да ни брцнат глуп гол во 70-85та минута.

Нема шанси да се браниме,мислам дека ќе искочиме напаѓачки од прва минута,ако иде се како што треба ќе им закуцаме 3-4 гола.
Ме плаши само да не дадат први некој гол на среќа,па да треба да бркаме резултат.

Идеме да ги прегазиме.:uzi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom