Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Денес ако не ги одмори Пиќе, Алба, Бускетс и Ракитич нек си ебе мајката најозбилно. И Меси треба, ама он е друга димензија :))) Исто потврди дека Суарез нема да игра, а на голот ќе биде Силенсен.
Така да сакам:

Силенсен
Семедо - Вермален - Ленгле - Миранда
Алења - Видал - Денис
Дембеле - Меси - Кутињо​

Дури и Меси може да одмори,ама Ракитиќ никако.:pos:

Дури и Меси може да одмори,ама Ракитиќ никако.:pos:
Со пола втор тим против Тотенхем. Не значи ништо утакмицава за нас, барем да видиме колку можат да се држат младиве со сериозна екипа.
Ако покакаат прво полувреме овие, ќе треба во второ полувреме Алба и Меси да влагаат да надоместат ....

Ги пуштаме да поминат, следната сезона Кејн на Камп Ноу. Договор си е договор :cool:
Dembele каснел изгледа кога Valverde кажувал да им попуштат на Totenhem за да победат.

Абе какво црно попуштање на најиспуваниот тим во историјата на фудбалот, ебате искубаните кокошки мрш таму у ЛЕ нека си играаг со Бетис и Карабаг.

Добар Силесен. Валверде после партииве на Дембеле ќе биде на големи маки. Нападот бар во наредни утакмици дур ја држи формата Дембеле, мора да биде со него, Меси и Суарез. Од друга страна, со Артур средината е доста постабилна него со Кутињо. Може кога сме пред противничкиот шеснаестерец сме поопасни со Кутињо, ама со Артур ја имаме потребната балансираност и смиреност во средниот ред.
Сега ќе видиме на што ќе иди Валверде, се ми се чини дека ќе игра со Кутињо напред и нема да ја искористи формата на Дембеле.

Потенцијални противници за 1/8 финале: Ливерпул, Шалке, Ајакс, Лион, Рома, Манчестер Јунајтед.

Нормално мислам на сите најголема желба ни е Рома. :) Јас ќе кажам „Се’, само Ливерпул не.“ :P

Доколку се падне Ливерпул треба да се иде на првата утакммица All-In што повеќе гола да им дадеме, бидејќи Ван Дајк нема да игра.
Јас би сакал против Ајакс да се паднеме, да видиме што ќе направат de Jong и de Ligt против Барселона.
Ждрепката е во Понеделник, а првата утакмица UCL би требало во Фебруари да се игра, има доста време.

Како следен противник во наредната, односно 1/16 фаза од Copa Del Rey ни се падна Levante.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom