Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Гризман апсолутно треба да се донесе. Но позициите кои чкрипат како што пишав претходно се десен играч во средина РМ, за прва опција. Заден везен кој ќе ротира со Бускетс и замена за Алба. Другите позиции се добро покриени.
Гризман нема играно РМ од Сосиедад ко беше.. За Атлети и Франција зад напаѓачот игра, позиција која што во Барса ја преокупира Меси.. Плус тоа плачите шо Усман слабо игра, со доаѓање на Гризман кај ќе игра покрај Меси, Суарез и Кутињо???

Гризман нема играно РМ од Сосиедад ко беше.. За Атлети и Франција зад напаѓачот игра, позиција која што во Барса ја преокупира Меси.. Плус тоа плачите шо Усман слабо игра, со доаѓање на Гризман кај ќе игра покрај Меси, Суарез и Кутињо???
Па не го пишав Гризман за РМ. Тоа е најклучната позиција за следниот трансфер рок. Треба тука добро да се разгледа кои се опциите. На долг рок Гризман ќе е замена за Суарез, но за почеток би ротирал на различни позиции во нападот, ако сака да дојде ќе мора да прифати дека нема загарантирано место во прва постава, барем не првата сезона. Кутињо ќе игра на местото на Иниеста, а не во напад. Дембеле одлично си игра, ќе биде уште подобар, ти си единствен негов критичар овде.

Затоа и почна да го става во игра Валверде, искрено и млад е има време за Денис, сличен профил е на Иниеста. Гомез и уште еден од Ракитич/Паулињо треба да си оди, а Роберто у средина со тој Артур.
Роберто е бек, помирете се со тоа, нема да игра средина освен ако нема потреба ако има повредени па да фалат играчи. Жал ми е за Семедо ама тешко да заигра во Барса следниов период.

Ја освојуваме против Депортиво за да испаднат пички балетаните, кога нема да направат пасиљо :D

Иначе цигото сака да оди во реал оваа или следната сезона, демек имал некаква клаузула за откуп, но потоа француската федерација изјави дека не се дозволени никакви клаузули во лигата. Иако се мали шансите, јас сакам да оди, па да добие пречек ала фиго :D

Se zbori deka posledniot gresen pas na INIESTA mu bil uste vo akademijata :D:D:гик:

Cigo si e cigo za paricki se prodavat i nisto cudno da ode tamu ^^

kaj nas imase slucaevi u borenje cigo pred borba za 500 den ja prodava,da izgube,i posle trenero im vikal od cigan borac ne biva:kuracc:

Ја освојуваме против Депортиво за да испаднат пички балетаните, кога нема да направат пасиљо :D

Иначе цигото сака да оди во реал оваа или следната сезона, демек имал некаква клаузула за откуп, но потоа француската федерација изјави дека не се дозволени никакви клаузули во лигата. Иако се мали шансите, јас сакам да оди, па да добие пречек ала фиго :D
После не со свинска глава, со магарешки кур нека го гаѓаат

Иначе со заминувањето на Иниеста се ослободуваат околу 10тина милиони евра за плати, така да 99 % е сигурно дека ќе има најмалце едно големо засилување летово, најверојатно Гризман.
Ако се расчисти и тоа ситната боранија нема да ме чуди да дојде уште некој докажан фудбалер во средниот ред за партнер на Кутињо. Овој бразилецот треба да дојде дури во јануари, не верувам да го оставаат туку така средниот ред во првиот дел од сезоната.
Колку само го посакувам и Анчелоти како тренер, гарантирана ќе ни е ЛШ титула во наредните 2 сезони. :icon_lol:

Каков Анчелоти какви бакрачи. Ако дојде он, гарантирано ни е испад од групите во ЛШ.
Јас би го сакал Гвардиола назад. Еден од најдобрите тренери во Барселона.

Ренато Гаучо од Гремио и Гарсија од Марсеј се добри тренери. За Гвардиола е невозможна мисија да го пуштат Сити, така да би ги бирал овие двајца.

Од невозможните (кои тешко дека ќе си идат летово од своите клубови) би ги сакал Клоп или Симеоне.
Конте би сакал да дојде, најверојатно ќе си оди на лето од Челси.

Јас би сакал Клоп или Гвардиола во невозможните :D а од пореалните Конте, па и Алегри иако го хејтаат многу, мислам дека е добар тренер.

Колку и да ме изнервира и мене поразон од Рома во 1/4 финале, сфаќате дека двојна круна во првата сезона со клубот, 1/4 финале во ЛШ и можно освојување на домашна титула без пораз е прилично феноменален успех така?

Каков Анчелоти какви бакрачи. Ако дојде он, гарантирано ни е испад од групите во ЛШ.
Јас би го сакал Гвардиола назад. Еден од најдобрите тренери во Барселона.

Ренато Гаучо од Гремио и Гарсија од Марсеј се добри тренери. За Гвардиола е невозможна мисија да го пуштат Сити, така да би ги бирал овие двајца.

Анчелоти има 3 титули во ЛШ, и 4 финалиња. Мало морген дека ќе испаднеме од групите. А од вакви експерименти и анонимци како тие подолу доста е, Мартино и Валверде тип на тренери не се достојни за ваков клуб.
Пеп и Клоп се невозможни мисии.

https://kajgana.com/valverde-po-samo-edna-godina-ja-napushta-barselona

Колку и да ме изнервира и мене поразон од Рома во 1/4 финале, сфаќате дека двојна круна во првата сезона со клубот, 1/4 финале во ЛШ и можно освојување на домашна титула без пораз е прилично феноменален успех така?
Не е до испаѓањето(иако влезе во историјата на клубот како најголем блам, никогаш не сме испуштиле толкава предност), него начинот на игра. Може и милијарда титули да земе, но кога не уживаш да ги гледаш утакмиците ебати титулите. Сакаме ултраофанзивен фудбал, тоа ја краси Барса и ја прави тоа што е.

Младинците У19 ја освоиле титулата во ЛШ во нивната конкуренција

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom