Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Каков Анчелоти какви бакрачи. Ако дојде он, гарантирано ни е испад од групите во ЛШ.
Јас би го сакал Гвардиола назад. Еден од најдобрите тренери во Барселона.

Ренато Гаучо од Гремио и Гарсија од Марсеј се добри тренери. За Гвардиола е невозможна мисија да го пуштат Сити, така да би ги бирал овие двајца.

2 dena mi se vrte u glavata Rudy Garsija,i so mislata ko i bese trener na Lil koa gazea so Azar i posle na Roma koj mislam bea cekor do titulata..

A niso cudno i posle svetskoto da doe nekoj od Joachim Low ili Didier Deshamp.

Каков Анчелоти какви бакрачи. Ако дојде он, гарантирано ни е испад од групите во ЛШ.
Јас би го сакал Гвардиола назад. Еден од најдобрите тренери во Барселона.

Ренато Гаучо од Гремио и Гарсија од Марсеј се добри тренери. За Гвардиола е невозможна мисија да го пуштат Сити, така да би ги бирал овие двајца.

Како бе анонимци. Гарсија гази со Марсеј. Може и да освои ЛЕ.

Se zbori deka posledniot gresen pas na INIESTA mu bil uste vo akademijata :D:D:гик:

Cigo si e cigo za paricki se prodavat i nisto cudno da ode tamu ^^

kaj nas imase slucaevi u borenje cigo pred borba za 500 den ja prodava,da izgube,i posle trenero im vikal od cigan borac ne biva:kuracc:
Fellow wrestler? Кој клуб? :D

Ние имавме помалку шанси против Рома за 180 минути :facepalm:

Ние имавме помалку шанси против Рома за 180 минути :facepalm:
Само напад треба против нив, не постојат кога се нападнати. Уште еднаш се потврди најкатастрофална тактика евер беше да се браниш со овие.

Колку ми е криво кога го гледам Тиаго во Баерн

Најотепаната ЛШ години наназад. Сега испаѓањето ми сее чини добива уште поголема тежина, единствено Ливерпул игра фудбал, се друго е крш.

Тактичар е, ваљда знае да препознае потенцијал и да го искористи. Убаво не затна во Лондон со просечни играчи, голот не го видовме.

Почна и медиумската пропаганда за Гризман :D

Иначе Иниеста утре ќе ја соопштел одлуката.

Бартомеу имал интервју. Потврдил дека местото на Валверде никогаш не било загрозено. Демек бил на почетокот на својот проект и клубот има доверба во него.

Иниеста ќе одржи прес-конференција во 13:30. Ќе има пренос во живо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom