Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Што се занесува овој Мажиќ, што критериум е овој за фаули.

Коњот Жиру го повреди Умтити, го излакта и Пике. На трет гол во второ да одиме, море и до петти пошто немаат одбрана, но и нашата не е најдобра, така да со напад ќе ги одалечиме од голот. Штета што Семедо е повреден, дефанзивно Роберто има многу проблеми, што е логично.[DOUBLEPOST=1521059886][/DOUBLEPOST]
Што се занесува овој Мажиќ, што критериум е овој за фаули.
Скомина, исто гомно, комина :D

Два гола водство ама некако не ми мириса на добро работава. Им се остава доста простор на Челзи, доста грешки имаме и у пас играта, не смеат ни да помислат да не идат на трет гол, но не верувам дека ќе видиме такво нешто со Валверде, ќе чекаме некоја грешка на Челзи. Роберто доста лош у одбрана како што сте пишале веќе.

Анксиозниот се загрева, у пичку матер.

Дембеле игра одбрана каде што треба да е Роберто!!!![DOUBLEPOST=1521061654][/DOUBLEPOST]Значи начисто не избушија од страната на Роберто.....

Последно уредено:
Честитки пласман во 1/4 финале на ЛШ :D
Да бе, у право бев, на први февруари сум го направил постов :D

Се од тогаш беше само трошење на време :D

Нека му каже некој на The procrastinator дека овие Челзи беа, да не е во заблуда дека пак со Малага играме :icon_lol:
Па добро не се некое мерило Челзи сезонава.. Плус ги напрајвме добри да изгледат.. Сити на пример му ја скри топката 90 минути

Со ваков перформанс не би оделе далеку.. Сфаќам не сме поќе посед екипа ама мора да се стапни на топка одвреме на време..На моменти средината не ни постоеше.. Добро е шо нема поќе Кантевци натаму толку топки некој на Меси и Бускетс досеа му нема земено

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom