Del Boy
You plonker!
- Член од
- 28 септември 2012
- Мислења
- 12.758
- Поени од реакции
- 40.775
Да да баш исто.. Андре Гомеш ако утни пас ќе изумри цела Каталонија.. Одлична споредба аутисту

Гомеш 2 сезони игра како тежок флоп за Барса го оправдува и брани, Дембеле 10 утакмици eдвај има сврзано го направи сегунда играч пред некој ден. ООооо ти голем фану на Барса полн со разбирање.
Којзнае шо ти се дешава у таа забеганата глава, и обичен контраш да беше до сега ќе се повлечеше. Туку те бев игнорирал пред некое време, кој кур сум те тргнал и јас незнам. Еве еден предлог од мене на сите шо им го кршиш курот тука, да го бутнеме спамерот на игнор и нека си пишува и дискутира со имагинарните фанови, кога веќе реалните не му чинат.

Уште полошо, ни до финале не ви дал да стигнете. Во Бундеслига тимот на годината, Бундеслига млад играч на годината - нема потреба повеќе да се дискутира дали покажал доволно во Дортмунд.
на таа пара, на таа популарност, можеш што сакаш да си дозволиш, треба да си големо тенџере да мислиш што викале другите за тебе. Ретко кој на светов не би посакал да се најде во негова ситуација и положба