Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За кражба збори фан на Барса?!Се случува грабеж, ја крадат титулата пред лицето на цел свет.
Сеа кога ќе излезат на конференција со тоа дека нормално било да грешат судиите, а те крадат пред очи
До кога ќе се ќути за ваквите работи не знам, молчењето е одобрување на кражбата.
Ај бе испари растопана пластико.
Играа против 18 на табелата, со примени 53 голови, со само 19 постигнати. Не им беше ова некое традиционално тешко гостување, не играа против некој од средината на табелата ниту против екипа како Реал, Валенсија, Севиља, Сосиедад или сл.Пред една недела кога победија со 6:1 беа супер , сега биле лигуши усрани!!!
![]()
А ти ако продолжиш вака, ќе го надминеш и Ригел со востанијата за независна КаталонијаАко покрај се ја освоиме лигата, треба со златни букви да се испише на некоја трибина на Камп Ноу, да се знае покрај какви се обиди за спречување сме успеале да освоиме
Valverde: "Penal? Niko od naših igrača
nije znao zbog čega je dosuđen. Lahoz nam nije rekao kada smo ga pitali. Recite mi, kako je to bio penal? Mi još ne znamo."
"Svi pričaju o penalu a niko ne priča o tome što je njihov golman koristio ruke van kaznenog prostora."
"Razlika je sada pet bodova. Ljuti smo i sada smo još više motivisani da pobedimo Atlético u nedelju."
За онаква кражба и малце е. Не те тера никој да читаш ако не сакаш, си имаш фан клуб, таму пиши и читај колку сакаш. Вие за Иниеста утакмицата десет години пишите, за други ќе кажвишА ти ако продолжиш вака, ќе го надминеш и Ригел со востанијата за независна Каталонија![]()