Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Јас мислам Суарез,Гризман,Меси на битни утакмици,а Дембеле дека ќе ги игра во Ла Лига со послабите противници,да се уигра тамас со сите и после 2 години ќе го шитнат Суки,таман тогаш Дембеле ќе биде 22,Меси 32,Гризман 29.

Сто пати имам пишано и пак ќе пишам дека Гризман мора да се купи. Тој ќе биде долгорочна замена за Суарез и ништо друго.

Вечер мора да се победи Лас Палмас, па во недела да се стави точка на титулата во директен дуел :D

Početni sastav Barçe: Ter Stegen; Aleix Vidal, Vermaelen, Umtiti, Digne; Busquets, Iniesta, Paulinho, Sergi Roberto; Messi, Luis Suárez.

Непотребно играње на Суарез според мене. Само да не добие жолт.

Луис Суарез :facepalm:
Голем ризик на Валверде со Суарез, ќе заебе работа да го немаме против Атлетико.
А, што убаво ќе беше навалната линија да ни биде со Дембеле - Меси - Кутињо.

Али прати логика ... се уби Суарез да прави жолт со Жирона да не игра, не успева, и сега го игра. :pos::pos::pos:

Дај бе нека го извади овој Видал неможам да го гледам, Дембеле со вакви дрва треба да стекне самодоверба. Иниеста исто, се влече на терен ќе го умре 36 години има секоја утакмица игра. Кутињо за кај го чува? за ЛШ?
Ги зедовме 300 милиони резерви да ни бидат :confused::confused::confused:
Не можам да разберам.

:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Лахоз , ѓубре едно смрдено!!!!!

Очигледно е дека пробуваше да ја реши утакмицата во прва брзина, на крај кур. Сега ќе треба пак да трчат оти овие се попалени, уште најмалце 2 гола ни требаат.

Ова е претеризам !!!!!

:boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom