Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Живописни фанови и клуб сме у секој случај. Глумци, тренер шо личи на Хасан од Румелија, криминалци и малверзации со трансфери, поранешен претседател у затвор, играчи затајуваат даноци, и Гоче ибица д саунд. :jeeee:

Па дури и ликот шо ја отвори темата е у затвор. :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Иначе, Суарез 8 гола на последните 6 натпревари во Ла Лига (y) и сега со 13 гола е втор стрелец во лигата, Меси има 17. Трет стрелец во екипата ни е Паулињо со 8 гола :zver:

Оваа Барса е помоќна од Барса на Пеп. There it is, I said it.
Не знам дали тоа ќе го докажат со титули, ама со игра, компактност, интелигенција, смиреност се подобри од таа Барса.
Смиреност да, компактност да. Ама креативност, створени шанси итн итн има уште муви да јаде за Пеп да го стигне.
Во секој напаѓачки аспект таа Барса на Пеп не се повторува.

Смиреност да, компактност да. Ама креативност, створени шанси итн итн има уште муви да јаде за Пеп да го стигне.
Во секој напаѓачки аспект таа Барса на Пеп не се повторува.
Различни екипи се, ако костурот на екипата е горе-доле тој.
Ама таа Барса мислам како прво и основно немаше да биде психички способна да се врати од 2-0 на гостување каде што 8 утакмици нема победено. Тотал фудбалот е тој муабет, ама психички се толку напреднати тоа чудо некое, сигурен сум таа Барселона немаше да ја сврти овака вчерашната утакмица оти како прво и основно таа Барса играше многу слабо под притисок, посебно кога губеше.
Оваа воедна полусезона направи пресврти кои тешко ги правеше порано.

Дембеле пак повреден...ќе паузира 3-4 недели.. Некако не сум задоволен од него, многу е исплашен, плус и склон кон повреди. Останува да чекаме како ќе се развива, јас не сум некој преголем оптимист..

Дембеле пак се повредил, 3-4 недели аут. У курац
:mad::mad::mad:

Пак ли е на истото место или? Ако е некоја хронична си ебало мајката.:facepalm:

Еве ви го Дембеле да ви се плукнам во играчот мекуш и уплашен.. Ќе си го гледате сеа Гомеш до крај на сезона :kuracc:

Francuz će sigurno propustiti dvomeč sa Espanyolom u Kupu kralja, kao i utakmice sa Betisom, Alavésom, opet Espanyolom i Getafeom u La Ligi, dok se očekuje da bude spreman za prvi meč protiv Chelseaja u osmini finala Lige šampiona/prvaka 20. februara/veljače.

ништо не пропушта овие наредни месец дена така да РЕЛАКС, со Кутињо првенството нема кај да бега нека му ја мислат за ЛШ

Francuz će sigurno propustiti dvomeč sa Espanyolom u Kupu kralja, kao i utakmice sa Betisom, Alavésom, opet Espanyolom i Getafeom u La Ligi, dok se očekuje da bude spreman za prvi meč protiv Chelseaja u osmini finala Lige šampiona/prvaka 20. februara/veljače.

ништо не пропушта овие наредни месец дена така да РЕЛАКС, со Кутињо првенството нема кај да бега нека му ја мислат за ЛШ

Абе не е работата кои натпревари ќе ги пропушти, туку тоа што губи време за влегување во форма и прилагодување на играта на екипата.

не почнува сега фудбал да игра...........и се знае која му е улогата во овој тим - да додава на Меси и Суарез како и да утрчува да ја искористи својата брзина на време, со Меси и Суарез и дете годиначе ќе се уклопи во 2 тренинга

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom