Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Зависи од многу фактори ама ако одиш во приватна организација авион, билет и сместување би чинело околу 200 евра

Ете го магичното копче кое Валверде го притиска на полувреме :D
Се работи за асистентот.

“Mundo Deportivo” danas naglašava da Aspiazu igra bitnu ulogu u momčadskim uspjesima ove sezone. Naime, on je taj koji špijunira protivnike i daje precizne savjete Valverdeu po pitanju toga na koji način bi Barcelona mogla ugroziti protivničke momčadi. Aspiazu nema “magični tablet”, ali je poznat po tome što sjajno čita igru.

Katalonski “Sport” je prošlog proljeća pisao da Jon ima posebnu metodu: prvo poluvrijeme utakmica prati s tribina gdje ima jasniji pogled na stituaciju na terenu, dok na poluvremenu silazi u svlačionicu i Valverdeu ukazuje na slobodne prostore koji se mogu iskoristiti te na mjesta na terenu koja defanzivno treba kvalitetnije zatvoriti.
Не морало да ги откриваат тајните, глупи новинари :D

Иначе на фејсбук има една страница на која нудат гледање натпревари на Камп Ноу (комплет аранжмани: авионски карти, влезници за натпреварот и сместување), така да може ако има заинтересирани да идеме на некој натпревар.
Овој клошар што организира, не заеба за карти пред 3 години за Ел Класико. Стигнавме во Барселона и на денот на натпреварот ни кажа демек Филе Топки требал да ги купи и да му ги даде картите ама го заебал.

Уствари искочи дека педеров сам организирал да направи превара. Уште ни кажа дека и него го заебал Филе и дека и тој нема да го гледа натпреварот. После дознавме дека бил на трибините и гледал. Си купивме карти 5 пати поскапи од реалната вредност пред стадион во 8 саат, натпреварот беше од 9. Го тужевме и го добивме преварантот.

Така да ако ме слушате мене подалеко од овој кретен. Инаку се вика Љупче Ристов, и е од Велес.

Ахахахха, мене тој Љупче ми е пријател на ФБ а појма неам од каде :toe:
Колку е мал светов :eek:

Преварантов колку слики има на фејсбук , редовно на Камп Ноу . :eek:

Преварантов колку слики има на фејсбук , редовно на Камп Ноу . :eek:
Заеба тогаш некои 15-6 луѓе, и само четворица го гледавме натпреварот. Среќа се снајдовме за пари некако и купивме по 400 евра карта за трет ринг најгоре, и тоа последните 4 карти од официјалната билетара еден саат пред да почне Ел Класико.

Педеров ни велеше дека ке ни даде за втор ринг карти, Филе Топки ке ги купел. Па ни правеше филмови дека и него го заебале, дека не е крив за да на крај дознаеме дека се било негово масло.За сместување не смести во еден хостел 15 души на едно место како избеглици, ама тоа е најмалку битно, што да кажат луѓето што 3 дена беа во Барселона, за на крај да останат без карти да не гледаат и да се вратат дома. Копиле !

Ова треба сите да го дознаат да не може повеќе да прави измами .

Сериозно од тие 20 луѓе ниту еден не се дрзна да му го искрши носот? Али добро, чим сте го добиле на суд може уште попаметно сте изиграле. Иначе да стигнам до Барселона, на толку пари дадени и да ми каже дека нема карти, ќе го прекршам од ќутек на сред Ла Рамбла.

Подалеку од вакви педери.

Ова треба сите да го дознаат да не може повеќе да прави измами .
Па да, затоа и пишав, кога видов дека @Ернесто ЧЕ Гевара ставил линк од него. Јас не ни знаев дека уште организира натпревари после тоа што се случи.[DOUBLEPOST=1516134709][/DOUBLEPOST]
Сериозно од тие 20 луѓе ниту еден не се дрзна да му го искрши носот? Али добро, чим сте го добиле на суд може уште попаметно сте изиграле. Иначе да стигнам до Барселона, на толку пари дадени и да ми каже дека нема карти, ќе го прекршам од ќутек на сред Ла Рамбла.

Подалеку од вакви педери.
Во исто време кога бевме, со нас беше и Ташко од Пења Мадридиста со фанови на Реал Мадрид. Секоја чест за дечкото, на сите негови луѓе што ги водеше им обезбеди карти уште првиот ден. На нас уште ни позајми пари човекот да купиме карти, а прв пат во животот не гледаше.

Овој педеров, не лажеше 3 дена таму дека Филе е крив, дека и него го заебал, за да после ни кажат луѓе дека он уствари го гледал натпреварот. Финтата беше што таа година беше основана Penya Barcelonista Sis Copes De Strumica, и земавме официјални карнети преку него и се и делуваше дека е се ок. Веднаш после таа превара пропадна и Пењата и се.

Последно уредено:
И јас го имам на фб, најверојатно е бил член и на форумот. Можда и уште е тука меѓу нас и мче како пиче. :pos::pos: Има и слики на фб стари од 2011, али ај да не постирам сепак.

Оти не бев сигурен дали е тој, јас стариот профил сум го имал за пријател не е активен од 2011. Еве ви слика од актуелниот профил, овој е сигурно нема кој друг, му пишува работи во "Патување во Барселона во живо на Камп Ноу"
Па какво патување ако не во живо, вон телесно со астрална проекција? :pos::pos::pos:

lr.jpg

Има слики од собиранки и слики со затвореников што ја отвори темава . Сигурно некој го знае од овде?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom