- Член од
- 1 март 2009
- Мислења
- 8.643
- Поени од реакции
- 10.400
Доста изненаден од второво полувреме.. Со резервите го доминираме првиот тим на Јуве.. Коста не мрдна кај Семедо.. Алења, Сампер, Денис и Роберто импресивни.. Го неќам Верати поќе
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нешто што го праат 99% од клубовите на подготовки. Не знам што е чудно.![]()
Секако.Кој се треси дали ќе остане Нејмар?Такво мислење нема во фан клубов.
Ако стварно си замине циганчево ќе паднам во тешка депресија![]()
Перформансо засега му е како да сака да кажи нешто
![]()
A свињата Раиола си го дудла со некој од Јунајтед, што сите играчи таму сака да ги продаде?Верати наводно е многу блиску до Јунајтед. Пред 5-6 дена Мино Раиола му стана агент.
Каде бе го виде ова? Не ми прави вакви возбуди за џабе.Верати наводно е многу блиску до Јунајтед. Пред 5-6 дена Мино Раиола му стана агент.
http://www.sport.es/es/noticias/barca/verratti-podria-irse-del-psg-pero-barca-6185711Каде бе го виде ова? Не ми прави вакви возбуди за џабе.![]()
Ништо, Дејли Мирор.
До вчера бевте браќа, а сега вака ни враќаш. Со душман ортак се фати, затоа Господ ќе ти плати.Иначе ова со Меси и сликите со Нејмар ко тоа "до вчера јадевме заедно, ама веќе не сме заедно"![]()
Глупости новинарски. Суштината е у тоа што не ни имал на Инстаграм слики со него, освен таа едната што сеуште стоиМеси ги избришал сите слики со Нејмар од инстаграм. Готово е со циганот изгледа , сега Дибала по аргентинска врска најверојатно во Барса.
Глупости новинарски. Суштината е у тоа што не ни имал на Инстаграм слики со него, освен таа едната што сеуште стои![]()
Со Суарез последната му е 2015таНе го пратам тоа Инстаграм али му ги листав сликите и буквално не забележав слика со Нејмар , а пуно е со другите соиграчи особено со Суарез. Можно е и да немало пред тоа , не го пратам срањето наречено инстаграм.![]()