Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Со парите од Нејмар да ги земете Дибала и Тиаго Алкантара и нема да искочи така лошо.

Neymar: "Ovo je iznimno važna sezona za mene i klub. Nadam se da ću uspjeti pripomoći svojoj momčadi u vidu asistencija, golova i sveg ostalog što se očekuje od igrača koji nosi Barçine boje."

"Leo Messi je iznimno velikodušna osoba, on ne želi biti najbolji, nego želi postići određene ciljeve, kako u profesionalnom, tako i privatnom životu. On vam pruža mogućnost da zasjate pored njega i upravo to što imam privilegiju da treniram s njim me je učinilo većim profesionalcem."

"Teško je objasniti zašto je upravo on najbolji nogometaš na svijetu. On je jednostavno izvanredan igrač, brz, pametan, sjajan egzekutor, dribler..."[DOUBLEPOST=1500748196][/DOUBLEPOST]
Да осетите малку на ваша кожа како е кога најдобриот (или еден од најдобрите) и најпросперитетен играч ви го зимаат а вие се тресете дали ќе остане :D
Кој се треси дали ќе остане Нејмар?Такво мислење нема во фан клубов.

Ќе си потпише нов договор, каков ПСЖ :icon_mrgr: само што тоа ќе ја оптерети Барселона дополнително.

За парите од Нејмар прашање е двајца од овие дали ќе можат да земат

Па и двајца да се, исплатливо е. Нејмар е играчиште, но во Барселона до сега од она што го имам видено светна 2 натпревари против ПСЖ(едниот 2015, другиот 2016 на повратната) и мечот против Реал Мадрид кога тепаа 4:0. Се друго е некако играч во сенка. Многу емотивно нестабилен, инаетлив ко коњ и кога не му оди. Што знам, искрено ми се чини дека нема да недостига.

Играат ко луди за инает, за да нема засилувања :pos:[DOUBLEPOST=1500762835][/DOUBLEPOST]Нејмааааар, мајсториштеееее
:vozbud:

Последно уредено:
Ете така, да ви биде повеќе криво кога Нејмар ќе потпише за ПСЖ... :Р

Перформансо засега му е како да сака да кажи нешто

leo-wolf-of-wall-street-im-not-fucking-leaving.jpg

Ако стварно си замине циганчево ќе паднам во тешка депресија :vrtioci:

Не гледам слаб нет ... како се понаша на теренот , при прославата на головите?

Не гледам слаб нет ... како се понаша на теренот , при прославата на головите?
Најнормално, се гледа желба за игра кај него, најмногу од сите играчи. Најдобар показател е и Меси, цело време се заедно на терен, доколку имаше нешто кај Меси најпрво се забележува, не поднесува тој такви работи.

Едино нешто што е сменето е пресингот, другото исто како лани.
Не сме ние толку добри колку што се Јуве изгубени.
Нејмар играчиште. Меси си игра курот. Видал влагање ко да е финале ЛШ :D
Алксар пак се губи, другите така-така.

Вади го од игра, ако продолжи вака ПСЖ на сред утакмица ќе му го откупи договорот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom